Firma S.C. Coriolis Auto S.R.L., înființată în anul 2012, comercializează și distribuie piese auto originale și calitate alternativă ? aftermarket de caroserie pentru orice tip de autovehicul în parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori și importatori de piese auto de caroserie din România.
Sistemul online de care beneficiem în momentul de față și pe care vi-l punem la dispoziție, vă permite ca la orice oră să puteți identifica, analiza și vizualiza în cel mai scurt timp piesele de caroserie căutate, destinate autoturismului dumneavoastră, devenind astfel cea mai eficientă opțiune pentru dumneavoastră.
Noi știm că fiecare client al nostru este deosebit și suntem în măsura să-i oferim întreaga atenție, clientul reușind astfel să beneficieze de timpul său liber fără a fi necesar să mai alerge prin oraș de la un magazin la altul, fără să mai fie nevoie de zeci de telefoane, fără timp pierdut, fără bani cheltuiți în plus. Cele mai ieftine și bune piese sunt doar la un click distanță de dumneavoastră.


Va asteptam cu drag pe www.coriolisauto.ro ! smile.gif