Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine se pricepe la cutii???
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
sandman
Poate ma ajutati si imi spuneti ce sa intalmplat cu cutia mea ca eu nu mai inteleg nimic. Mi-am scos masina din parcare, am umplut-o cu niste prieteni si pe la unirii mi sa intamplat ceva ciudat. Nu mai intra in vitezele 1 si 2. In rest intra( 3, 4, 5 si marsalier). Am plecat cu a 3a de pe loc, si pe la cismigiu, dupa muulte incercari, a intrat si in primele 2 viteze. Dar....in viteza a 2a scartaia cutia! Dupa 3 ore, cand am mai pornit-o, mergea ca noua. Si acuma dati-va cu parerea la ce sa intamplat....please. Masina e un Peugeot la 235.000km din 91
madalina
Nu bag mana in foc, dar asa facea si corsa mea cand se stricase de tot timoniera...(cfand mergea perfect, cand nu intra in vitezele 1, 2 si marche-arriere, trosnea cand intra in orice viteza). Oricum, stii ca raspunsul este: mergi intr-un service!
James Kilowatt
E posibil sa se fi dus sincroanele. MErgi la service! Insa nu o lasa pe mana oricarui mecanic papagal. Cutiile au unele zone unde nu trebuie demontate, pentru ca sunt niste jocuri care nu se mai pot regla. Cel care umbla trebuie sa stie ce face.
sandman
pana la urma am ajuns intr-un service. sau uitat la ambreiaj, era bun.mi-au schimbat uleiul la cutie. pe urma au facut o tura cu ea, si facea la fel. au zis ca sunt sincroanele. cam cat m-ar costa?
Costel
Ori teau pacalit ori habar nu aveau, vezi ca sigur trebuie sa fie timoneria.
Mihai35439
Daca era timoneria nu avea cum sa-i intre la rece in viteza. Eventual intr-a 3 a da, dar intr-antai si a doua nu avea cum. Eu inteleg ca masina intra la rece in viteza, asa ca sigur sunt probleme in cutie. Din cate stiu eu nu prea gasesti doar sincroanele. Exista niste kituri de reparatie pentru cutii care sunt destul de scumpe dar nu pot sa-ti dau un pret. Mai bine cauti o cutie la mana a doua.
malin34426
Se pare ca sistemul de protectie a cuplri a doua trepte in acelasi timp ti-a jucat feste. E normal la varsta cutiei. Zgomotul a aparut ca urmare a fortarii intrarii in treapta in timp ce nu era iesiota total din alta, si a rupt probabil ceva dinti ai sincronului sau a rupt un " catzel" de ghidare a sincronului . Cauta undeva alta cutie , te costa mai ieftin decat reparatia .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.