Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Femeile la volan
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3
k
Descarcati-va hormonii! Demonstrati aici ce barbati sunteti voi. Asta ca sa nu va plictisiti pentru ca eu va parasesc. Ma plictisiti. Ma duc sa navighez prin Bucuresti poate il nimeresc pe vreunul din voi si il calc pe trecerea de pietoni.
guerilla
incearca sa ne lovesti direct pe strada. ca nu stiu cati merg pe trotuar ca tine.
vlad3
Acuma nu sunt sigur ca e o idee buna. Am io o pila la Politia Capitalei si poate o sa puna indicatoare in tot Bucurestiu - atentie, navigheaza K.

krysty
BINGOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci am ghicit ca esti fata! ba ce fler am!

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-05-30 14:22 ]
guerilla
sau ai facut tu un tracert pana la ea sa afli pe propria piele ca este chiar femeie?
acum revenind la post (care e chiar bun) la fel ca si barbatii sunt doua categorii: femei criminale si femei soferite.
GUVI
1.Intrebare
k, ti-ai luat medicatia azi?
2.Femeile la volan
DEZASTRU (99%)
Dragos4
{... In unele tari... de cand s-a definit conceptul de masina personala, si vedeai cate una prin oras, [de cand James Watt (sau cine o fi inventat motorul) ne-a oferit aceasta minunata facilitate], si pana in prezent, in unele tari este INTERZIS ca femeile sa conduca... oare asta nu spune nimic?}
geo1
Draga K...prestatia ta ma face sa cred ca piesa " Who let the dogs out..?" ti-a fost dedicata ...
[addsig]
Piersicutza
Esti super draguta K. Pe bune. Ai dreptate. Barbatii e porci oriunde s-ar afla ei! La volan, pe starda, bla bla bla. Asa suntem noi femeile...mai nervoase! Sau mai fragile! Oricum dragutze! Si cine se ia de vreo femeie pe forumul asta este UN PORC MISOGIN.
Sorin1
Bre, nu's misogin da' K e "curat blonda, monsher !" Punkt !
Sunt de acord cu ala de spunea ca mujeras se impart in doua categorii, da' sa recunoastem si noi contributia ce o avem la definirea categoriei "criminale", ca destul le stresam cand stam in dreapta si nu mai prididim cu sfaturile noastre nepretuite Cunosc destule mujeras care la volan dau clasa la peste jumate din soferii ce-i cunosc !
Aaaa, sa nu uit, Piersicutzo, nu eshti blonda...ai umor !
Sorin von Siebenburgen
guerilla
mai piersicuta, da stiu ca la tine bate vantul rau de tot pana mai ieri ai criticat o anumita persoana ca le trage cu injuriile si azi aceeasi persoana e draguta mai sa fie....
si acum le tragi cu misoginismele ca TOTI BARBATII E PORCI
ce sa credem? ca maine ai sa iti schimbi iar parerea?
krysty
piersicutzo nu generaliza! nu toti barbatii e porci... mai e si magari

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-06-02 15:47 ]
krysty
cristiant, femeile cand vor avea un subiect comun de suferinta (conditia femeii la volan pe strazile pline de soferi barbati care intotdeanu vor fi misogini!) nu-si vor scoate niciodata ochii (ca noi barbatii) ci se vor sprijini! cred ca inca mai avem de invatat de la ele.
guerilla
pai eu credeam ca am invatat deja asta cu totii. doar toti barbatii le injura in fiecare zi la unison pe soferitele patriei. vrei dovada mai mare de unire a fortelor barbatilor misogini, magari si porci?
Bogdan VBV
Mai copii voi va certati intre voi dar pericolul cel mare (cand esti cu covrigu' in mana) sunt taximetristii nu femeile. La femei este clar unele sunt poate mai.... aeriene si semnalizeaza aiurea sau fac manevre naucitoare dar... le iertam.... Dar pe taximetristi sa nu-i vad. Am calculat odata cate accidente ( usoare) faceam daca nu eram atent sau nu puneam frana ca se baga un taximetrist : cel putin 5 pe zi. Nu glumesc.
krysty
intrebarea e de ce taximetristii circula atat de prost? raspunsul e simplu: pt. ca masinile ce le conduc nu sunt ale lor si nu le pasa de ele.
Maria
Oare ce au toti cu femeile soferite? Suntem departe de a fi perfecti...si de aceea imi permit o constatare: am vazut femei proaste la volan si au o scuza ca-s femei...dar de barbati ce ziceti??? Si am vazut si din astia...suficienti.
wizzard
poate ca erau incepatori
A Go Go
Ptr Maria

Poate ca multi barbati sint surprinsi sa vada femei la volan care conduc mai bine ca ei.....este o chestie mostenita de dinainte de raposatul unde femeia desi "oficial " era egala cu barbatul "ne-oficial" daca s-ar fi putut ar fi trebuit tinuta acasa,desculta si cu copii si purcel...ma mir ca au dat drept la vot femeilor:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
k
k


[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-06-17 08:51 ]
FLORIN2
K ce varsta ai ? ca desi nu vreau sa zic ca te admir(nu am de ce) dar le ai cu replicile....
Oricum asa cum sunt Barbati porci sunt si femei 'poarce'--no offence dar asa e facuta lumea... cat mai egala numai ca noi oamenii o diferentiem spre raul nostru....
Cat despre taximetristi sa nu-i vad. Ba ashtia sunt tampiti, cretinati, prost FATATI ce se ma zic. Am face accidente zilnic daca nu le-am evita noi. Cat despre femei la volan am vazut tinere care conduceam agresiv si naspa ca noi baietii tineri si femi in toata regula care chiar ne pot da lectii la unii despre politete la volan
George Serban
mai intotdeauna e nasol sa vezi femei la vola, dar, spre lauda lor, am intalnit unele alaturi de care eram mandru sa stau in masina. din pacate, sunt f.f.f.f.f.f.f.f. PUTINE ca numar!
Alex4
Ai dreptate ..taximetristhii sunt cei mai periculosi detzinand primul loc apoi femeile care cele mai multe nau treaba astha e "barbatzii e porci" spun adevarul cand dau de o femeie mai "aeriana" musc din volan dar am dat shi de femei care concurau cu mine shi care miau dat clasa sincer unele chiar sunt nascute pt astha )
Alex4
george ai dreptate sunt pitzine shi foarte rare )))) greu le gasesthi dar restu ..... Am intalnit femei pe care le cunosc f bine car la drum lung nu depasesc 50-60 km/h cu a 5 a. Shi incearca de 7 ori sa faca o parcare laterala shi nu reuseste (((((((: ........ Nu itzi vine sa te duci acasa shi satzi batzi copiii? ???!!! chiar shi nevasta )) daca are carnet ))
George Serban
taximetristii sunt cei mai nasoi. Cand vin ei din spate si vor sa te depaseasca si fac semne cu farurile, ca sa te dai tu pe banda cu gropi ca sa treaca ei liber. Sa sa bega ei in gropi, daca vor sa treaca, eu nu-mi distrug masina pentru nimeni!
Viorel1
Unele arata rau, altele sunt acceptabile, unele sunt bune iar altele sunt bune rau...
George Serban
viorele, nu stiu de ce am impresia ca tu nu vorbeai despre femei la volan, ci in ale situatii. gandeste-te ca majoritatea sunt de statura mai mica, deci nu prea vezi in masina ce hram poarta!
4x4
luati aminte ...

_________________

O femeie este oprita din trafic de un politist:
> Politistul: Buna ziua.
> Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?
> P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
> F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
> P: Nu aveti?!
> F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
> P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
> F: Nu pot.
> P: De ce?
> F: Am furat aceasta masina.
> P: Ce-ati facut?!
> F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
> P: Poftim?!!!
> F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?
> In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere
ajutoare
> prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.
Un
> ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
> Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
> Femeia iese din automobil.
> F: S-a intamplat ceva, domnule?
> P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca
ati
> ucis proprietarul.
> F: Am ucis proprietarul?
> P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
> Femeia deschide portbagajul, care este gol...
> P2: Masina este a dvs., doamna?
> F: Da. Poftiti actele ei.
> Primul politist ramane perplex.
> P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
> Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.
> Acesta il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja
nu
> mai stie ce sa creada.
> P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis,
> ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
> F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!
>
> Morala: Nu va puneti cu femeile.
Sorin1
Faina koane 4x4 !
Stima
marco
mai fratilor, va luati degeaba de femeile care sint la volan. poate ca ele se straduiesc putin mai mult sa parcheze, sa mearga in marsarier, incurca circulatia, dar un lucru este sigur: majoritatea accidentelor grave nu sint produse de femei ci de barbati. oricum, un lucru este clar - politetea rutiera la noi nu prea exista. asa ca fiti mai ingaduitori si mai politicosi.
Alex4
marco este logic ca maj accidentelor sunt facute de barbatzi pt ca ei reprezinta 70-80 % din soferii tarii
4x4
Cred ca toata lumea stie ca majoritatea femeilor ( nu zic toate ) nu sunt bune soferite ... si cei cu asta , cei care le injura in trafic sunt genul de soferi care merg numai in figuri si pe linia de tramvai , e... de astia ce spuneti , cei care sunt gata sa sara la gatul unei femei in trafic o fac numai cand sunt singure ... sau daca in dreapta e un juma' de buletin , da ce ziceti daca il intalniti pe GIGI in trafic cu nevasta la volan , eu am vazut destui astfel de GIGI si va spun sigur ca cei care se dadeau drept soferi acu' sunt mielusei .

Si ce daca nevasta'mea conduce prost , asta e ... nu e de e a covrigul , dar ce sa faci , sa stea acasa ...

A incercat cineva sa se imagineze in situatia unei femei care naste !!!

Cei care nu sunt de accord cu ce spun sa-mi zica ca le fac cunostinta cu GIGI.

M i h a i
ia zi vere despre care GIGI e vorba?
madalina
Nu va suparati, dar poate unele femei semnalizeaza aiurea, dar o gramada nu semnalizeaza deloc! Ieri mergeam pe banda I caci faceam dreapta la prima intersectie vine unul cu un Megane si trece de pe banda II pe banda mea, in fata mea , dupa care opreste fix in mijlocul strazii pentru ca cineva a coborat din masina, fara semnalizare, fara avarii, fara nimic, aturata la maxim masina cand m-a depasit si frana brusca! In spatele meu, unul era sa intre mine din cauza franei bruste pe care a trebuit sa o pun si eu! Ajungte in dreptul meu, lasa geamul si imi spune ca femeile n-ar trebui sa conduca! ii arat meganul, ca vazuse si el ca trecuse pe banda I! raspunsul lui: trebuia sa gandesti ca opreste daca trece ppe banda I!
2 azi era sa intre o masina condusa de o femeie in mine! Primul gand: poate au barbatii dreptate cand zic ca femeile sunt dezastru la volan! Dar cand ma uit cu atentie un dobitoc iesea din parcare cu spatele fara sa se asigure!
Morala: poate unii barbati ar trebui sa se gandeasca si la ce trebuie sa faca alti soferi (atat femei cat si barbati) din cauza greselilor lor!
Din experienta familieie mele am ajuns la concluzia ca pur si simplu unii oameni nu sunt facuti sa conduca: mama mea si fratele ei sunt soferi groaznici si totusi, mama mea conduce mai bine decat fratele ei deoarece si-a luat permisul cu 10 ani mai devreme decat fratele ei!
Mai e o problema care determina evolutia mai slaba a femeilor la volan: ele conduc mult mai putin decat barbatii! Fiti sinceri: cati dintre voi conduc acelasi numar de kilometrii ca mammele, sotiile, prietenele, surorile etc voastre? Cati barbati accepta sa stea in dreapta in timp ce o femeie conduce?
Tatal meu ii reproseaza mamaei mele ca desi are permis de 15 ani, ea nu conduce asa bine precum o face el, dar niciodata, in afara de cazurile rare in care bea ceva in afara casei, nu ii permite mamei sa conduca! In consecinta, in 15 ani cel mai lung drum parcurs a fost de 120 km!
V l a d
Mada, ai dreptate in ce spui tu acolo, dar sunt foarte multe femei in ziua de azi care au masini si zumzaie toata ziua cu ele prin oras la fel de mult ca noi. Totusi la unele, subliniez unele, dintre femei condusul e o enigma totala! Ma uit la prietena mea cu care am fost in poligon de atatea ori si care a terminat scoala de soferi. Am muncit cam 2 ani si jumatate sa-mi iau meganul si mai am de muncit vreo 2. Tu in locul meu i-ai da masina daca nu ai baut? tongue.gif
M i h a i
N-are nici o legatura nr de km condusi cu faptul ca celor mai multe femei le e greu sa puna frana si prefera sa schimbe banda atunci cad se iveste vreo masina parcata sau care vireaza sau alt obstacol, si asta chiar daca ala din spate claxoneaza. Faptul ca semnalizeaza nu inseamna ca au si dreptul la manevra de schimbare de banda si nu inseamna ca ala din spate tre sa-si toceasca placutele ca sa treaca ea. De asemenea n-are nici o legatura faptul ca barbatii nu vor sa stea in dreapta, cu mania unor femei de a nu se dezlipi de axul drumul atunci cand exista 2/3 benzi. aici e vorba de prostie nu de experienta sau de lipsa de atentie. Lipsa de atentie e cand treci pe rosu intrii intr-unul si asta e. Dar cand nu te dai de pe bada 2/3 ca nu vrei tu e nesimtire. Si fereasca-va al de sus sa-mi iau vreodata Hummer sau Patrol d-ala mai vechi ca va mut fortat pe banda 1 sa va iasa ambitiile prostesti din cap.
In alta ordine de idei, sa-mi spuna si mie blonda din jeepul de Brasov care mergea pe DN1, lipita de ax, vorbind la telefon, in timp de soferul salvarii din spatele ei, vazand ca sirena si girofarul nu o impresioneaza a inceput sa urle prin statie "jeepul de BV, lasati telefonul si faceti loc la salvare", asta cu ce are legatura? A dreaq salvare cu sofeul ei misogin cu tot.
Si asta va-o zice unul care accidentat asta vara de cineva (90 de mil reparatia-2 sapt fara masina)nici macar nu a injurat. Daca am considerat ca a fost gresala nu prostie am zis asta e...mi se poate intampla si mie si oricui.
Si nimic n-are nici o legatura cu faptul ca la galagie nu le intrece nimeni.

Si e adevarat ca sunt destui barbati care fac la fel cum am zis mai sus insa ma iau de femei pentru ca prea des comit cate ceva. Deja cand e cazul de incident ma gandesc "precis la volan e o femei"...si culmea nu ma insel des.

si inca ceva: femeia proasta si incapatanata e mai periculoasa decat ala care a baut o bere si a plecat la drum si la care urlati voi intr-un topic ca e inconstient. Parere mea
G e o r g e
diferenta intre ala care a baut si o femeia (pe post de sofer prost) la volan ar fi urmatoarea: pe ala care a baut l-ar putea apuca bravurile si s-ar putea umfla muschiul in el si ar putea crede ca are vreo 250 de cai sub capota si ar putea face exact ce a descris madalina, slalomuri gratuite in oras.
in cazul unei femei e mai simplu: ea merge in boii ei de la punctul a la punctul b fara sa o intereseze de circulatia de pe partea ei dreapta sau de pe partea ei stanga. de obicei merge pe mijloc, pt ca nu stie niciodata cand se va ivii strada pe care trebuie sa o ia.

asta e diferenta, femeia incomodeaza circulatia fara a fi un pericol major pentru ceilalti, pe cand barbatul ESTE cu siguranta un pericol

PS eu sunt ala care ii spuneam lui halba sa stea cuminte sau sa ia taxiul daca a baut.
guerilla
Nu exista comparatie intre - barbat/femeie baut la volan si femeie la volan
Daca bei, fie ca esti barbat fie ca esti femeie - pieton te numesti.
Femeile la volan - ne fac sofatul mai captivant.. altfel ar deveni plictisitor - acum ca nu vom mai avea nici gropi de ocolit in bucuresti de cand asfalteaza astia de zor. :blah5:
G e o r g e
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
M i h a i
George tu ii spuneai sa ia taxiul iar altcineva sarea direct la adjectivul inconstienta.
Oricum eu ziceam de o bere nu cantitati industriale. Iar ca femeia nu e un pericol imi spui mie care acum cateva saptamani fiind stationat pe dreapta ma trezesc cu una ca-mi plesneste retorvizoarea de-am zis ca nu e adevarat?...si nici nu a oprit parasuta, noroc ca nu s-a dat decat peste cap....c-o gaseam dupa nr. si-i faceam facelift....B30RCA.... Sa nu opresti=nesimtire....la o adica dadea asigurarea si gata.
G e o r g e
mihai putea sa fie si un barbat foarte bine, zi mersi ca nu a fost un taximetrist ca te lua si la bataie laugh.gif

acum pe bune , nu putem generaliza ca femeile sunt soferi prosti, asa cum nu putem generaliza ca barbatii sunt soferi buni.

eu am facut o observatie doar, ca femeile conduc f incet si incurca circulatia tocmai prin faptul ca nu prea iau in seama ce se intampla in jurul lor. la barbati este invers , chiar daca iau in seama putin ii doare, ca fac tot ce vor ei. ia drept exemplu taximetristii sau soferii de betoniere sau cei de pe ratb.
M i h a i
George sunt perfect de acord cu zici tu despre taximetristi si RATB-isti (cu betoniere nu prea am avut de-aface). Si nu vreau sa generalizez. Chiar cunosc femei care merg bine. Tot ce fac e sa subliniez opinia mea cu privire la topicul ala "femeia la volan". Ce sa fac daca mie asa mi se pare, procentual vorbind, ca sunt mai multe femei varza decat barbati... Iar ca nemultumire este chestia cu misoginismul pe care-l arunca repede in fata ori de cate ori e vreo disputa. Nu te poti pune cu delicatetea femeilor....cum sa te iei de o femei.....eventual daca intra in tine s-o intrebi daca nu i-au sarit lopetile de fard de pe fata. Pai sa fie ea madalina sanatoasa cate femei am lasat eu sa iasa dintre blocuri in trafic aglomerat sau cate roti le-am schimbat pe DN1 sau la cate le-am tras cazanul cu sufa sau le-am impins pur si simplu sa le porneasca motoarele. Apropos de schimbatul rotilor, vine Rocsana Marcu la TV si zice: "eu n-am treaba cu schimbatul rotilor...daca sunt in fusta scurta opresc 2-3 odata cu ochii scursi si se rezolva". Are dreptate dar prost o fi ala care a vazut emisiunea si o ajuta-o vreodata.
madalina
Nu neg faptul ca exista femei care nu ar trebui sa fie niciodata la volan, nici macar in masina de scoala cu instructor alaturi! Asa cum exista si astfel de barbati! Dar ma enerveaza cand se spune ca numai femeile nu se dau la o parte sau numai femeile incurca circulatia etc! Exista si femei si barbati care fac astfel de greseli!
Eu conduc mai sportiv, dar daca mi s-a intamplat sa fiu obosita si sa merg mai incet sau sa cred ca e radar si merg cu viteza legala si vine altcineva care merge mai tare, ma dau cat mai in dreapta, indiferent de ce masina are, indiferent daca e femeie sau barbat, pentru ca asa cum mie nu-mi place sa ma incurce cineva, nici eu nu vreau sa incurc pe nimeni! Ieri veneam dinspre Giurgiu spre Bucuresti si acolo sunt cam pe tot drumul radare, deoarece am plecat la 6:45 din Giurgiu si trebuia sa fiu 6:30 in Bucuresti, am alergat masina, dar am dat peste doi barbati care mergeau amandoi cu 40 km/h in paralel si nu ma lasau sa-i depasesc, nici flashurile mele, nici claxoane nu i-a facut sa se dea la o parte, nici faptul ca steteam chiar in spatele lor, nimic! Pana la urma i-am depasit intrand intr-o parcare! Eu ce ar trebui acum sa deduc ca barbatii nu te lasa sa treci?!? Ar fi o aberatie! concluzia mea este ca exista dobitoci - scuzati expresia - care din diverse motive vor cu tot dinadinsul sa incurce circulatia!
Alta discriminari flagranta in circulatie sunt facute de politisti: daca esti femeie si gresesti, te iarta, pe cand un barbat trebuie sa dea ceva sau sa fie foarte norocos( aici sunt de partea barbatilor, pentru ca nu este corect fata de ei) si soferii sunt discriminati fata de pietoni! Numai mie personal mi-au sarit sute de pietoni in fata cu politisti prezenti si acei pietoni nu au fost amendati, pe cand eu, daca cumva il atingeam pe unul, aveam probleme! Desi legea prevede amenzi si pentru pietoni! M-am certat cu multi politisti pe tema asta - cand nu eram la volan ca altfel ma alegeam cu vreo amenda- dar bineinteles ca nu am obtinut nimic!
Mihai, in urma cu o luna, stateam pe banda a III-a la semafor, mai exista si banda a IV-a pentru stanga, fiind semafor special pentru ea. Eram a doua masina, in dreapta o betoniera (B 79 S...-restul acoperit de o placuta), pleaca primul, am vazut ca betoniera merge aiurea rau de tot, asa ca stau pe loc si las nebunul sa plece! Fara sa se asigure, in loc sa merga drept, trage stanga de colan, intra cu roata din spate in usa mea din dreapta fata, imi zboara complet oglinda, opreste, se uita in oglinda si accelereaza din nou, lovindu-mi si aripa fata si tragandu-mi si bara! Opreste pe dreapta si incepe sa urle ca tampitii astia cu "masinile mici" nu stiu cum sa se bage mai tare! Eu eram pe banda mea, paralel cua xul drumului, lipita de linia din stanga, el era oblic, pe doua benzi! Opreste pe dreapta si imi spune ca am intrat in el ( eu nu miscasem masina)! In zapaceala respectiva, nu mi-am dat seama sa ii cer RCA-ul! Politia era in intersectie, nu avrut sa vorbeasca cu ei! ramane sa mergem direct la politie, mi-a spus ca nr lui e SCP, nu apare la politie, iar cu nr B 79 SCP e inmatriculata o Dacie! Urmarea: plateste asigurarea mea 2000 de euro! Am schimbat usa, aripa, oglinda, bara! Nu este o problema de gen ci este vorba de bunul simt personal!
Happy_Maker
Madalina, Madalina...
Cel mai usor lucru ar fi acum sa zic ca ai gresit, ca trebuia sa faci asa si pe dincolo....total fals....fiecare din noi, indiferent ca-i femeie sau barbat reactzioneaza in felul lui la astfel de evenimente.....important e ca acum sti ce tebuie sa faci in caz ca....Oricum, faptul ca esti femeie te-a dezavantajat clar in acest caz.....si numai cand ma gandesc ce-si rade mojicul in barba acum si povesteste tovarasilor la un pahar de "unirea" cum "te-a facut".....
Sincer, ma intreb ce doare mai tare: paguba materiala sau cea morala, orgoliul?

P.S. De-aia uneori e bine sa ai la tine o arma...
madalina
Am intrebat un prieten ce lucreaza in politie dupa ce criterii se pot face cautarile numerelor si se pot face dupa orice! Dar se pare ca betoniera respectiva apartine unei firme al carui patron e un personaj sus-pus si politia a considerat, probabil, ca daca tot am asigurare, ce rost mai are sa-l deranjeze!
Happy_Maker
Din pacate, oricat de mult ne-am dori, nu putem opri mojicia unor semeni de-ai nostrii....si doare al naibii cand suntem pusi in fatza unui fapt ca asta in care ni se spune ca nu se poate face nimic.
Dar e normal, nu degeaba s-a compus Miorita pe aceste meleaguri....

P.S. De curand am reusit sa lansez comanda pentru o masina si a fost nevoie de 3 ani sa ajung aici, plus inca trei ca sa termin de platit. In aceste conditii, crede-ma, cu tot cu asigurare sau fara, consider ca un nemernic ca ala trebuie sa plateasca, fie in justitie, fie in afara ei!
Dar asta e doar opinia mea....
Adrian25298
eu sunt de parere ca toata treaba asta cu soferia tine numai de TALENT.
Se intampla ca o persoana fara talent sa ajunga sa conduca bine dupa un anumit nr de km(peste mie de obicei), se intampla ca o persoana fara talent sa nu invete sa conduca cum trebe nici dupa 5000 km...indiferent ca e barbat sau femeie.
exemplu ar fi pretina mea care este un antitalent innascut intr-ale covrigului, dar dupa ce s-a obisnuit cu masina si a mers vreo-600-700 km acum merge bine. problema ei este insa faptul ca cei 700km in proportie de 99,9% i-a parcurs cu ..fata. am observat la multi totala deruta in momentul in care merg cu spatele..cea mai frecventa faza..incurca stanga cu dreapta..
spun ca treaba de talent pt ca la 2 zile dupa ce ea si-a luat carnet nu era in stare sa faca o parcare laterala. eu in ziua in care am luat carnetul s-a ivit o faza asemenatoare si am facut-o ca la carte.
dupa o perioada..exeprianta s-a acumulat si acum stie sa faca o parcare laterala.
asta cred ca este universal valabila. ai sau nu ai talent pt chestia asta..
..hic parerea mea..
Rai
Am impresia ca nici nu ar trebui asa o discutie exista soferi buni si rai de ambele sexe.
Eu unul cand ma duc la cumparaturi vad mai mult de 50% femei la volan si sa vezi cu ce masini mari si nu am vazut inca probleme si nici nu m-am gandit "femeie la volan "cred ca conceptia asta vine din orient unde femeia nu e nimic si nu are nimic de a face in europa cel putin de vest.
madalina
As vrea si eu sa-l gasesc pe cel cu betoniera si sa-l dau in judecata, insa pentru acest lucru imi trebuie numele proprietarului iar cei de la politie nu mi-l dau, desi am solicitata acest lucru si pe cai oficiale si neoficiale! Cine stie in cate astfel de accidente a fost implicat si a facut la fel de fiecare data! As putea sa dau politia in judecata, dar m-ar costa enorm procesul! Chiar daca in cele din urma as castiga si mi-as recupera banii, nu imi permit sa cheltuiesc atat! O asociatie de profil, co contributia mai multor pagubiti ar putea face acest lucru! Am mers pana la persoane cubgrad mare in departamentul de circulatie al Politiei si toti mi-au zis ca e mai bine sa las lucrurile asa cum sunt!
Cu parcarea si cu diverse alte manevre depinde si de instructor! Cel cu care am facut eu scoala nu te baga in examen pana cand nu invatai perfect toate tipurile de parcari, intoarcerea din trei miscari si mersul inapoi! Era de principiu ca unele deprinderi precum a te "strecura" in trafic, a conduce relaxat etc le inveti singuri o data cu experienta, dar aceste lucruri + reflexul de a semnaliza si de a te asigura, mai ales, trebuie sa te invete el in scoala!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.