Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfat achizitie vw golf plus SH
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
eagleking95
Salutare tuturor!

Recent, un coleg de serviciu si-a cumparat o masina second hand (Audi A4, a dat 7000E) adusa din Germania. Deoarece mi-a placut starea masinii m-ar interesa si pe mine sa cumpar tot de la aceeasi sursa. Am un buget de 5000E si ma intereseaza vw golf plus. La banii astia va fi vorba de un model din 2005-2006.

Cam la cati km ar trebui sa ma astept in banii astia? Ma gandeam ca undeva la 200.000 km as accepta...Ce ziceti este prea mult?

Sunt si deschis la sugestii.. Ce masina second hand as putea lua mai buna in banii astia? Imi place golf plus ca este un pic mai spatios decat golf 5. Credeti ca s-ar merita golf 5 sau alta masina?

Multumesc anticipat!
RUE
200 000 km sunt f multi pt o masina sh cand dai bani multi. daca ti sunt toti baniii sau si imprumutati nu recomand. ai si alte cheltuieli care apar: acte, revizie, itp, rca plus posibile defectiuni care pot sa apara.
comerciantul respectiv de masini stie sa iti ia banii si sa fie masina f frumoasa in acel moment.
Merita de ex sa dai 1000 eur pe un golf 4 tdi in stare buna de functionare si cu 300 000 km... e un pret corect.
Comerciantul o sa puna cati km vrei tu pe masina.
La prima masina si bani putini cauta pe la dacia una noua cu toate avantajele sau la alti comercianti in fct de nevoi si bani.
4 ani nu vei cheltui 1$$$ ron pe turbina si ambreaj, garnituri, furtune si revizii.
eagleking95
Toti banii sunt ai mei. Este prima masina personala, dar nu prima masina. Nu vreau dacie sunt satul... De VW Polo ce zici?
James Kilowatt
Eu cred ca ai putea gasi un Ceed, poate inca in garantie sau iesita de curand. In orice caz, nu o epava cu cine stie cate miliarde de kilometri facuta noua de samsar.
eagleking95
Hmm..interesanta idee, e draguta masina. O sa iau in considerare. Multumesc!
eagleking95
De asta ce ziceti?

http://olx.ro/oferta/vand-kia-ceed-2008-ID3LMiK.html

Mi se pare ca cere cam mult... Ma uit pe vezicatface.ro si acolo scrie ca pretul corect e cam 4400E pentru masina aia..
DORU
Vezi cat face ?!

Sa-ti prezint un aspect pe care se pare ca-l pierzi din vedere...

Exista masini - da, inca mai exista - care desi par una din multe, au avut parte de un proprietar grijuliu si atent cu ele, care a investit munca, bani si pasiune.
Aceste masini sunt CORECTE. Acest lucru are valoare azi, cand 98% din masinile SH de pe anumite piete, cum e si RO din pacate, sunt junghiuri, daune totale, pe-afara e vopsit gardul, inauntru...Dumnezeu cu mila.

Acum problema se pune asa: vrei sa fii pacalit sau nu ?

Daca vrei, exista masini muuulte gata sa-ti insele aparenta atentie...

Daca nu vrei, alege o masina care pare - doar pare - sa fie scumpa. Probabil e una din acele 2% masini care si sunt ceea ce sustin thumbsup.gif

P.S. Evident, nu esti impiedicat defel sa verifici vizual, pe tester sau pe-o rampa o astfel de masina, dupa istoric de-asemenea...doar ca masura de precautie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.