Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Citroen C4 vs. alte modele
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
David33488
Dupa ce m-am informat indeajuns,am ajuns la concluzia k Citroenul C4 va fi o lovitura mare de tot pt toate contracandidatele sale.E o masina ff interesanta,are tehnologie de ultima generatie si design extraordinar (am vazut si varinta Sport-coupe pt fani,si te lasa cu gura cascata).Ce mi s-a parut super extravagant si super interesant este bordul care nu are afisajul in pozitia clasica,in fata volanului,ci la mijlocul bordului...si volanul cu baza fixa (k altfel nu pot sa ii zic).Am inteles k va fi lansat peste cateva saptamani si la noi...are cineva vreo vaga idee cat va costa o "bijuterie" d'asta??
Cred k va da clasa la multe modele care se cred "supreme" laugh.gif

www.c4.citroen.com
madalina
Yarisul meu are bordul pe mijloc, cu afisaj 3D (nu e vizibil decat pentru sofer laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
stefan_ieu
Mai sunt si alte modele cu bordul la mijloc. Nissan X-trail de exemplu. Or mai fi si altele, dar nu le stiu eu.
Btw, madalina, nu e incomod? Daca vrei sa vezi ceva pe bord sa iti arunci privirea oblic in dreapta?
V l a d
am condus masini cu bordul pe mijloc si nu mi-au placut deloc. e incomod si distrag atentia.... dar asta e parerea mea subiectiva poate. Oricum C4 arata superb si cred ca se comporta super bine la drum... de doar sunt campioni la raliuri tongue.gif Despre concurenta nu as fii asa de sigur ca o va anihila! Este un segment bine reprezentat si tabacit cu masini de calitate. Va fi cu siguranta in top, dar nu va distruge vanzarile celorlalte marci... caum depinde destul de mult si de pret
sandman
va fi o lovitura puternica.dar multa lume se uita si la pret. Si cand am auzit 20000euro cel mai ieftin si 24000euro aia sport, pret CIP, am zis sa o cumpere altii ca eu nu ma bag...
David33488
Eu nu mai fusesem cu masini cu bordul la mijloc si d'aia era nou pt mine.Oricum la prima vedere si mie mi se pare destul de incomod...dar nu ma bag mai mult la ce nu cunosc.Mai bine adoptau tehnologia de la BMW Seria 6 unde anumite informatii de drum iti apar sub forma de holograma la 2 m distanta in fata parbrizului. laugh.gif Glumesc bineinteles cu asemenea comparatie...nu exista masina k Seria 6,cred eu care sunt un mare fan Seria 6 :cheers:
Si 20.000 CIP mi se pare...cum sa ma exprim...ohooo!Dar poate k merita banii...
madalina
Nu e deloc obositor, e chiar comod. Conteaza foarte mult afisajul electronic 3D. Daca ar fi fost ceasuri clasice, cred ca era obositor. Afisajul e facut in asa fel incat sa il vezi chiar daca ai privirea indreptata spre inainte.

Numai ca acum cand conduc o masina cu ceasuri obisnuite, in fata volanului, parca imi vine greu sa le citesc. laugh.gif

Partea cea mai buna este ca nu ma mai baraie nimeni la cap:mergi prea tare, mergi prea incet, schimba, de ce ai schimbat... Am mers cu mama pe autostrada in aceiasi zi eu cu Yarisul si sora meacu Corsa. Cand a mers cu Corsa, a inceput mama sa faca scandal de ce depaseste 110 km/h sora-mea. Amers maxim cu 130 ca sa scape de gura mamei.

Apoi, a mers cu mine. Eu aveam 160 km/h simama ma lauda ce sofer model sunt, nu depasesc 110 km/h.
V l a d
20.000???? e imens :shock: cine o sa dea atatia bani pe masina asta? Pai se incadreaza deja in clasa audi a3 si bmw 1..... nu stiu daca face banii astia.... e totusi un citroen.... sa te bati direct cu audi imi pare cam visator.... cu bani mai putini iti iei un golf dotat sau un megane sau un ford focus sau un fiat stilo si posibilitatile pot continua.... Pacat caci masina avea potential, dar la pretul asta nu cred ca se va ingesui prea multa lume... :arrow:
Silviu31014
Imi place.Mi se pare ca l-am si votat, dar pretul e rusinos de mare. La banii astia o Honda Accord ce-are? Si e si o clasa mai sus s.a.m.d.
mike.omega
Am vazut la tv ca se va lansa pe la 1/2 lui dec(anul curent) smile.gif
Pretul mi se pare un pic umflat... totusi, la banii astia iti iei un Focus sau si mai bine seria 1 laugh.gif
David33488
De obicei preturile "de afara" difera fata de astea de la noi.Sa speram k astronomicul 20.000 CIP pt clasa sa,nu e decat un zvon lansat de vreun "nesimtit" de la Peugeot sau Ford sau Opel etc laugh.gif
James Kilowatt
Silviu a facut o observatie valabila... la banii astia intra o accord care e cu o clasa mai sus.
Mihai35439
Ca sa lamurim problemele legate de pret.
O sa dau preturile CU TAXE INCLUSE ca sa nu mai avem discutii pentru berlina:
C4 1.4i 16V X - 90 CP - 12.797 euro
C4 1.6i 16V SX - 110 CP - 14.649 euro
C4 1.6 HDI 16V X - 92 CP - 15.100 euro
C4 1.6 HDI 16V SX Pack FAP - 110 cp - 18.000 euro
C4 2.0 HDI 16V SX Pack FAP - 138 CP - 20.336 euro

Versiunea coupe este cu 800 -1000 euro mai ieftina

nivelul de echipare X contine :
ABS+REF +AFU
detector presiune penuri
airbag-uri sofer + pasager
directie cu asistare variabila
volan cu butuc fix si 2 blocuri comenzi
calculator bord
oglinzi electrice
jante tabla 15"
preechipare radio
geamuri electrice fata

echiparea SX are in plus:
ESP
airbag-uri frontale si perdea
proiectoare
climatizare manuala
torpedou cu racire
volan cu butuc fix si 4 blocuri comenzi
radioa CD cu 6 boxe
etc

echiparea SX PACK mai are o gramda de chestii in plus printre care climatizare automata, dipsozitiv parfumare ambient, jante aliaj etc

Eu cred ca masina asta o sa le faca zile negre multor producatori.
Andrei Suzuki
Am vazut si eu ieri un C4 negru,in 2 usi pe la Arcul de Triumf.M-a lasat cu gura cascata.Prima oara cand o vad pe viu.Si din fata si din spate arata incredibil.De interior nu mai zic nimic (cat am apucat sa vad).Daca intr-adevar astea o sa fie preturile,adica cea mai ieftina o sa fie aproape 13.000 DDp,cred ca o sa fie un real succes.
David33488
Raman la parerea k o sa faca ravagii printre concurenta laugh.gif
La pretul asta mi se pare imbatabila
V l a d
pretul in romania va porni de la 10.754 cip pentru 1.4.... Dar o masina cu un motor cum trebuie va ajunge la 20.000. :cry: e imens. AM vazut in schimb masina pe strada si e superba. E cu adevarat eva deosebit, dar 20.000...... parca as da banii astia pe un accord laugh.gif
ncristi
C4 va fi un succes.
Am vazut masina atat la exterior cat si la interior si este extraordinara-te lasa intr-adevar cu "gura cascata"- iar pretul este comparabil cu al unei skoda fabia, insa diferenta intre cele doua masini este mult prea mare (in favoarea lui C4)...
Mihai35439
Modelul de baza va costa 9950 euro CIP ,asta insemnand C4 Coupe 1.4i 16v dotare X. Referitor la faptul ca modelele de top costa vreo 20.000 euro cu taxe incluse eu sunt de parere ca Romania nu este o piata in care sunt cautate varfurile de gama. In ceea ce priveste preturile Honda Accord 2.0 pleaca de la 17.275 CIP iar 2.4 de la 20.740 euro CIP. Daca o sa va uitati la preturile pe care le-am dat mai devreme nu prea exista comparatie intre C4 si Accord. Ma refer strict la preturi si la design. Clar ca Honda face motoare mai performante si mai fiabile, dar costa cateva mii in plus.
Happy_Maker
De acord, dar cu o singura exceptie
<-----------------------------------------

laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.