Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfat achizitionare masina
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Sergiubalaceanu
Salut . Va scriu pentru prima data .
Daca se poate , asi dori un sfat in legatura cu o masina vazuta in dimineata asta in targul auto din Cluj-Napoca . Din nefericiere nu am un link si doar cateva poze facute in targul auto impreuna cu informatiile pe care la am de la vanzator .
Masina este un Volkswagen Passat 2.0 TDI ( motoarele din seria BMP cu un singur ax ) , adusa de doua zile din Austria . Este din 2005 , 189000 de km , iar la dotari sta destul de bine ( de fapt asta e ceea ce m-a incantat la masina) .Ceea ce imi starneste cateva dubii e uzura de langa butonul de la frana de mana(http://i59.tinypic.com/34hvouu.jpg) , e normal aceea uzura pentru 189000 de km ? . Proprietarul cere 5600 de euro , sincer nu stiu daca merita sau nu banii astia si as vrea un sfat de la voi daca se poate .
Deasemenea daca ati putea sa imi recomandati si alte variante v-as multumii mult . ( buget 5500 - 6000 E , doresc sa fie spatioasa si deasemenea portbagajul sa fie marisor ) Va multumesc mult . smile.gif


DORU
Fugi de motoarele VW de 2 litri si cod motor BMP thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.