Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Focus vs Astra
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Ruffus
Bunaziua membrii masini.ro. De ceva vreme sunt in cautarea unei masini si am ramas la aceste 2 variante Ford Focus sau Opel Astra. Focusul este primul model de prin 2001-2002 iar astra este modelul G acelasi ani ca fordul. Variantele de motoare pt care optez si de care am auzit ca sunt mai fiabile decat restul sunt pt focus motorul de 1.8 TDDi de 90cp iar pt Astra de 1.7 dTi de 75 cp. Am vazut ca se gasesc pe la 1000-1200 euro neinmatriculate, iar apoi vine intrebarea, cat costa inmatricularea pt ele? Din ce am vazut prin anunturi proprietarii spun ca ar costa 400-500 de euro, asa imi arata si pe anaf, dar pot avea incredere in ei? sau ma trezesc ca trebuie sa platesc o taxa astronomica la ghiseu?
Voi ce parere aveti, care ar fii mai ok pt un tanar de 19 ani?

O saptamana usoara tuturor!
James Kilowatt
Eu am în familie un focus din ala, de dinainte de 2000. Proprietarul tot așteaptă sa se strice și să-l dea la remat sau să-l arunce însă refuza sa se strice, deși din ce știu merge zilnic. A fost zgâriat zdravăn de o căruță și motorina din rezervor are valoare mai mare pe piața decât restul mașinii.
Mie mi se pare o mașină reușită și a fost și foarte fiabila (prin statistici era în top 3 cu corolla și civic). Eu încă mai vad modelul ala pe strada și par ca au îmbătrânit frumos, deși au 15 ani nu arata ca niște epave.

Pe de alta parte de ce vrei niște diesele anemice? Eu as lua măcar benzinarul de 1.6 însă cel de minim 100cp (astra g a avut și unul de 75cp parca)
Ruffus
In primul rand consumul la bezina fata de diesel ma face sa vreau diesel, si stiu ca este mai pacatoasa motorina dar am in familie o masina pe motorina si daca ii faci schimburile si ai grija de ea tine...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.