Help - Search - Members - Calendar
Full Version: achizitie Lexus IS 250 sedan 4x4
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
catalin1981
salut ,

am posibilitatea sa achizitionez de la reprezentanta un Lexus IS 250 4x4 din 2007 95,000 km motor 2,5 208 cai benzina cumparat initial de la reprezentanta .

problema este ca este model american si nu stiu daca difera ff mult de cel european .. nu stiu daca au acelasi tip motor , cutie viteze sau altele ......daca piesele sunt mai scumpe la modelul facut pt SUA fata de cel european

masina este impecabila, insa nu gasesc deloc info despre Lexus ..

va rog sa ma ajutati cu ce info / pareri aveti .

multumesc

DORU
TOP GEAR: http://www.topgear.com/uk/lexus

Opinia mea: o masina exclusivista DAR cu taxe mari, consum mare si piese scumpe. Este un Cruiser de calitate, dar nimic mai mult.
HalbaSus
Also spatiul interior mie personal mi s-a parut minuscul... adica nu sunt neaparat un om mare dar mi-a fost greu sa imi gasesc o pozitie comfortabila IN FATA... in spate nici nu am incercat, e o masina decenta in rest dar daca nu are un pret foarte atractiv (gen semnificativ sub pretul pietei) eu m-as orienta spre concurenta (A4 2.0 TFSI quattro ar fi cea mai apropiata optiune, benzina, integrala, dar mai mare si mai rapida)
iHondafan
da, depinde de pret... daca e in aceeasi bani cu un A4 2.0TFSI sau un BMW 325 de aceeasi vechime/kilometraj as merge pe germana. daca e cu 2-3k mai ieftin ar merita. IS sunt foarte fiabile si bine lucrate. desgur trebuie sa te susi in ia sa fii sigur ca esti OK cu spatiul si conformatia scaunelor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.