Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Impadurire
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
solmar
Am asa o idee creata sa cumpar 10 ha de pamant arabil, pasune, parloaga, etc intr-o zona limitrofa a Constantei (la o distanta de cca 20-30 km) pe care in prima instanta sa le impaduresc. Evident sa construiesc si o casuta/depozit unde sa tin materialele, etc. Aveti idee care sunt pasii de urmat dpdv juridic. Adica sa nu ma trezesc ca iau pamantul si apoi nu-i pot schimba incadrarea.
RUE
Vezi ca sutn ceva arbori chinezesti care cica cresc fantastic de repede si facil. Cred si prin Craiova a pus Olguta din ce vazusem in presa.
Au devenit populari si pe softpedia cred ca au un topic. imi scapa numele.
HalbaSus
Paulownia

In 3 ani ai padure sau ceva de genul asta.
solmar
Am studiat asta: pauwlonia si gladita. Gladita se foloseste in principal la imprejmuire, pauwlonia sau paulownia pentru aport energetic. Gladita, un fel de salcam salbatic tepos e bun de gard, in doi ani nu intra/nu iese nimic. Iar Paulownia incepe sa devina profitabil dupa 3 ani, cu conditia sa-l brichetezi.
Impadurirea doream s-o fac cu altceva - foioase/livada, cele de mai sus sunt solutii de imprejmuit o proprietate, gladita la exterior si paulownia la interior. Intre timp am inceput sa scotocesc imobiliarele pentru terenuri, balti, paduri, etc....
Ma interesa cum transferi un lot de pamant din agricol in forestier dpdv scriptic. Ca legea funciara e destul de stufoasa. Oricum pe zi ce trece incep sa aflu tot felul de chestii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.