Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme baterie/frane?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Julia88
Buna, de curand am cumparat un ford fiesta 2009,motor 1.4 diesel. A fost dusa la service pt a i se schimba toate filtrele. La putin timp am constatat ca ii curge motorina si am dus-o inapoi la acel service,mi-au tinut masina pana a doua zi,iar cand m-am dus dupa ea mi s-a spus ca au curatat ei pe acolo si nu a mai curs dar sa ma mai plimb eu 2 zile cu ea sa vad daca mai curge. Pentru schimbarea filtrelor a dus-o tatal meu,iar pe mine nestiindu-ma mi-au spus ca din aceasta cauza cred ei ca ar curge motorina,apoi cand le-am zis ca tot acolo le-am schimbat au spus ca nu,ca de fapt s-ar putea sa fie alta problema. Ca se aude un zgomot "ca si cum ar fi un rulment,dar nu e un rulment! E de la cauciucuri ca sunt de iarna" (afara fiind iarna...). Sunt fata,dar totusi,mi s-au parut a fi niste explicatii total pe langa subiect.
La RAR a fost dusa de o alta persoana,iar cand am vrut a doua zi sa plec cu masina ,aveam frana de mana trasa prea sus,de persoana respectiva si am reusit sa o cobor cu un pic de efort.
Mai nou,pe langa faptul ca inca imi curge motorina,imi moare motorul si cand o repornesc imi apare in bord frana de mana (desi nu este trasa) si bateria. Din ce am mai cautat pe internet am inteles ca ar fii bateria de vina,poate sa ma lamureasca cineva? Multumesc frumos!
James Kilowatt
Daca semnul de baterie ramane aprins cu motorul pornit, atunci nu e bateria problema, ci circuitul de incarcare. Alternator, releu, punte (de multe ori e integrata in alternator), d-astea.
DORU
Si ca sa nu le iei pe incercate, apeleaza la o diagnoza sa vezi exact codurile de eroare thumbsup.gif
Julia88
Multumesc frumos pentru informatii,am gasit un service unde am inteles ca intr-adevar oamenii isi fac treaba si o sa merg sa vad ce e de facut. O zi buna!!
DORU
Revino cu fee-back dupa ce rezolvi sa stie si altii care citesc solutia...multu !
Julia88
Buna,am revenit cu informatii. Nu a fost etans,asta datorita celor care mi-au schimbat toate filtrele.. si din aceasta cauza imi curgea motorina,care mi-a afectat curea de distributie.
DORU
Sper ca ai rezolvat pe garantia manoperii si ca pe viitor apelezi la cineva mai in masura sa lucreze pe masina ta thumbsup.gif
Julia88
Da sigur,de data asta am fost la AD CIEL BOSCH CAR..am inteles ca e unul dintre cele mai bune service-uri si m-am invatat minte sa nu mai duc masina la orice "Dorel" care are service la colt de strada. Multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.