Help - Search - Members - Calendar
Full Version: filtru de polen
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
CZY
Am ajuns de curand la revizia de 10k km (care la mine s-a efectuat aproape de 13k :oops: ) si am aflat ca, din ratiuni de pret, masinuta mea nu are filtrul de polen dar ca se poate pune si costa 2.800k lei.
Intrebarea mea este daca merita si ce anume executa acesta? Are rost sa-l pun acum, in prag de iarna? Merci!
Echo
Pai merita, in sensul ca acest filtru te scapa de o gramada de praf care altfel intra peste tot in sistemul de ventilatie. Plus, mirosurile se mai filtreaza, dar tot recomand recircularea in cazul circulatiei intense la ore de varf.
Andrei Suzuki
Spune-mi si mie te rog ce model de Rio ai tu? E ca cel din poza sau altu?
Pana acum ai avut vreo problema la ea?Ce motor ai? Pune si tu niste poze cu ea la "Totul despre masina mea" ca-s curios cum arata,daca i-ai facut ceva. Merci
CZY
Salut,

Da, este aidoma celei din imagine mai putin culoarea (a mea este argintie). Probleme majore nu am avut (abia am implinit 13k km :cheers: ) doar un bazait (ca de releu) care aparea aleatoriu la frana brusca si nu disparea pana nu luai contactul. S-a rezolvat in service. In rest pocnelile de rigoare in parcare: nici nu luasem carnetul inca si un "specialist" mi-a infundat o portiera din spate intr-o parcare cu plata (!), de zgarieturi pe bari nici nu-ti mai spun. Acum e clean (relativ, a fost vopsita dar cei din service mi-au zgariat o oglinda si au atins un capac de la o roata).
Nu stiu ce tunning se poate sau merita facut. Stiu ca exista o firma germana cu reprezentanta si la noi care se lauda pe afara cu asa ceva (da si tu o cautare dupa kia tuning). Eu am vrut bord albastru dar mi-am pierdut increderea dupa ce mi-au pus niste "specialisti" o alarma de am fost nevoit sa apelez la producatorul acesteia ca sa ma scoata din rahat (vezi threadul meu cu Alcar H51) Am inteles ca risti sa-ti explodeze airbagurile din pricina improvizatiilor electrice plus ca pierzi garantia. Atat cat m-am priceput eu am scos cateva butoane din bord crezand ca au led-uri si considerand ca pot schimba eu insumi un led verde cu unul albastru bright. Din pcate am constatat ca sunt folosite acele becuri minuscule (de dimensiunea unui led) dar care dupa stiinta mea sunt alimentate la 12v (am mai vazut unul identic la Mondeo, lumineaza ceasul din bord) asa ca am renuntat. Am pus niste leduri albastre la torpedou care nu avea pana atunci lumina.
Usor jenant pentru categoria aceasta de masinuta :colors: i-am pus huse de culoare cenusiu/albastru din colectia Michael Schumacher. Astea au fost singurele la care am gasit model U+ (care avand fermoar, permite rabatarea partiala a banchetei din spate). Ca sa fie balciul complet am luat si covorasele de cauciuc de culoare cenusie tot din aceasta colectie.
IN rest, m-am bagat doar la ce m-am priceput; am dat afara difuzoarele originale (niste jeguri de carton) si am pus dupa cum urmeaza:
am JBL 526e in portiera fata jos, in stalpii din spate am setul JBL GTO 506e cu tweeterul fixat o idee mai sus pe rama acelui gemuletz oval. In spatele banchetei din spate am pus (de curand) mandria mea personala :bounce:
un Infinity basslink negru ( vezi aici http://www.aoy.ro/customer/product.php?pro...9ae463332de2ddb
care arat cam asa:

cu mentiunea ca are doua difuzoare de bass asezate spate in spate.
A costat o caciula de bani (avand amplif incorporat) dar este cea mai buna solutie in aceasta categorie: un bass curat si puternic, cu SPL spectaculos pentru spatiul mic pe care-l ocupa. Fixarea este cu suruburi si se poate opta pentru verticala sau orizontala (ca in imaginea de mai sus).
Am dat afara RC Pioneer-ul din dotare si l-am inlocuit cu Pioneer DEH - P3590MP (varianta de culoare pentru 3500MP).
Am gasit in AutoVit niste bumpere subtiri din cauciuc de culoare cenusiu deschis si i-am lipit pe bara fata/spate doua perechi ca sa ma apar de ai mai tare din parcare. Cam asta e, nu prea e mare lucru de vazut, daca tot mai vrei eu pot face ceva imagini... e meseria mea laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.