Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doresc sa culeg mai multe informatii despre hyundai accent,
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
draghici36486
Cine are o asemenea masina sau a condus, vreau sa imi spuneti si mie cum se comporta la drum, in oras si in afara , deoarece vreau sa cumpar una si nu stiu daca renteaza investitia.
as mai dori sa stiu cum pot sa fentez taxele vamale sau tva-ul, stiu ca e o metoda , dar nu stiu care.
Astept ajutorul vostru.........
James Kilowatt
Uite, arunca o privire la ce spun altii... e in franceza insa cred ca vei intelege oricum
http://www.e-annonces.fr/auto/bnes/selban....ent&START=1

Eu am mers cu Accent Pony din 1998 si am vrut sa o cumpar, numai ca mi-a suflat-o un amic. Sincer sa fiu mi-a placut.... la banii aia nu cred ca as fi putut gasi una mai buna. Are acelasi motor de 1.3L ca si cel folosit actual, si se misca acceptabil. Am mers cu 180 fara sa-mi fie teama ca se descompune sau sare motorul de sub capota. In carte viteza maxima e data in treapta a 4-a, a 5-a e facut pentru consum si confort si se simte ca e lunga, insa pentru drumuri mai lungi zic eu ca e o idee buna.
Alex24
pai de taxe si Tva scapi cu un leasing la care platesti astea doar la valoarea reziduala (20%).
draghici36486
In general o voi folosi in oras , mai rar in afara, am inteles ca este costisitoare din punct de vedere al intretinerii, si ca ar avea tabla destul de subtire, si in 5-6 ani are nevoie de tinichigerie sau chiar chiar mai mult, deci este buna doar sa o tii cativa ani si dupa care sa o dai, insa vreau o masina care sa nu o mai schimb{acum am o dacie cu care am doar 16200 de km in 4 ani] mai ales sa dau vreo 11-12 mii de euro la 5 ani , nu prea dispun

VA MULTUMESC
James Kilowatt
In occident are garantie la tabla ca toate celelalte marci (minim 8 ani). Si sunt printre primii care au bagat garantia de 3 ani la mecanica, inaintea altor marci gen Peugeot sau Renault, la ei acasa.
Cel cu care am mers eu (pony din 1998) nu parea sa aiba probleme de tabla. Intra si pe alte forumuri si vezi ce se spune. Eu am stat cu ochii pe mai multe pentru ca au un raport pret calitate foarte bun.... am vazut din 96, din 97 si nu aveau probleme de tabla. Cel pe care am vrut eu sa-l cumpar a trecut succesiv pe la doi amici, si de la 70 la 130 mii de km nu a avut probleme mecanice.
In ceea ce priveste reviziile nu stiu ce sa spun.
S-ar putea sa fie costisitor intr-adevar sa o schimbi prea des... cred ca ii scade valoarea la mana a doua foarte repede.
www.carsurvey.org
Iulian HondaFan
mai sunt cateva topicuri cu Accent, cu alte impresii.

poate admin poate sa le unifice, pt. ca e vorba de acelasi lucru...
BOGDAN37762
Masina are suspensie independenta fat-spate, deci sta bine pe sosea motorul de 1.3 dezvolta 85cp, scaune joase cu sprijin lateral bun. Omasina cu o tenta sportiva. Ca si consum in oras ia cam 8l%. In leasing daca faci un calcul a-i vezi ca ajungi mai ieftin decat cu banii jos deoarece taxele vamale le platesti doar la valoarea reziduala (20%).
adrian41198
De TVA nu scapi nici daca o cumperi in leasing dar, asa cum a scris cineva mai sus, poti plati taxele vamale doar la valoarea reziduala care este de 20%.
De exemplu daca platesti 50% avans (cam 3500 euro), poti sa o iei pe 5 ani si rezulta o rata lunara cam de 100 euro.
Intretinerea nu este foarte scumpa raportat la alte marci) dar nici ca la dacie.
Daca nu tii foarte mult la design, merita chiar daca este un model cam invechit. In schimb este fiabila.
Zetics40545
Cit despre intretinere...check this: am fost ieri sa fac primul schimb de ulei, ala de "1000km", cu manopera gratuita. Si am vazut pe un perete lista de preturi la manopera pt revizia de 15.000km: cam toate modelele pe benzina (inclusiv Santa Fe, Sonata, Accent, mai putin Getz-ul parca) aveau doar manopera 125E (fara TVA, of course :evil: )

La modelele diesel manopera era undeva la 84E! Deci un SantaFe diesel s-ar putea sa coste mai putin revizia decit un Accent pe benzina!

La aceasta manopera se adauga pretul pieselor si al fluidelor schimbate, evident!
dorin42110
Am luat de curand un accent 2001,si sunt fericit de alegerea facuta ,pentru ca sta bine in curbe ,are demaraj bun,si confort din belsug; e drept ca e full options si 102 cai cu 16 valve dar cred ca orice hyu. second hand bate la fund orice logan sau solenza,deci bafta!
Maff
Iti recomand cu caldura Accentul, eu am fost multumit de el, singura problema ar fi reviziile care sunt un pic scumpe, dar daca te gandesti la consum si la faptul ca este foarte rezistenta pentru drumurile din Romania, atunci poti trece cu vederea impedimentul asta.
G e o r g e
la 12 mil o revizie e ieftin ca braga .
Zetics40545
Mai scade vreo 3 milioane. Este 200E fara TVA, deci 238 cu totul. La 37000 euroiul iese vreo 8.8 milioane. Asta la benzina, ca la alea diesel este mai ieftin (!), nu mai stiu exact cit.
G e o r g e
mda eu stiam cand euro este peste 40 000 lei blush.gif si asa e mai scump ca la un subaru !
eddie
Iar comparativ cu un Opel Zafira diesel,care are mai multe de schimbat la o revizie,e mai scump,la Opel a fost numai 5.2 milioane revizia de 1 an.(cand 1 euro= 40.000 lei)
FELIX51333
eu am un hyundai accent si sunt f.multumit,consuma f.putin - 1.5 - 90 cp
BandiT
eu am vazut accentul lu felix...si arata f. bine
accenturile sunt si frumusele si fiabile.sora-mea vrea sa cumpere un accent din 95..la 3300 euro, full options. faina masinutza
Otto73
e fiabila si ieftina. Aceasta marca vine tare din urma.
BandiT
am scris mai sus ca sora-mea vrea accent...ei bine si-a cumparat pana la urma elantra 1.8 gls , 16V , 125cp..din 94 cu 3200 euroi..
bafta
Gheorghe Emeric
Vrei sa fii informat ?
Vrei sa cumperi sau sa vinzi o masina second sau una noua ?
Vrei sa afli ce masina se potriveste stilului tau de a conduce si nevoilor tale ?
Vrei doar sa fii sfatuit corect despre o masina noua sau veche ?
Daca raspunzi DA macar la o intrebare scrie-mi un mail la :

farkas@masini.ro
sau
farkas@autoserv.ro
Zetics40545
QUOTE(Gheorghe Emeric)
[color=blue][/color]...
Masini cu calitate garantata - servicii prompte . ...


Really? Atunci as vrea sa stiu si eu daca exista in BV (acolo vad locatia) un service Hyundai cu preturi mai omenesti la revizii (200E fara TVA pt o masina low-end cum e Accentul...e cam prea mult)
Cristian32011
Salut, sunt nou pe acest site.
MA intereseaza si pe mine cum trebuie getionata un Handay. Eu am un Hunday accent 2001 99000 km, arat ca nou, dar la viteza mare in tr-a 5-a parca nu mia vrea sa mearga mai mult de 90-100 fara sa dea semne ca vibreaza. Nu stiu daca sa merg cu ea turata sau nu. Ultima oara am mers la 130 km-h mi s- a aprins becul check si asa a rama. Nu stiu nici service-uri, asa ca sunt singur in padure. Altminteri in oras, sau in afara, excelenta, dar trebuie sa merg incet. A propos, de vreo 2 zile parca nu mai porneste la prima cheie.
Cristian
ncristi
Injectoare jegoase...le-ai curatat vro data?

PS
O ai de noua?
Daca da--ai schimbat ceva la trenul de rulare?
Hyundai140067486
Salutare, fratilor.... :wave:
Vreau sa join in clubul vostru Hyundai...asa ca o sa-mi cumpar un Hyundai 1.4... Am citit post-urile de pe acest forum si am si eu trei intrebari :
1. De unde iau si eu un manual Hyundai (intretinere + scheme electrice + etc..) ?
2. Nu am gasit nimic despre acest model..aveti ideee de unde pot sa iau mai multe informatii ?
3. La un alt forum am gasit ca trebuie dif-uri de 17 cm diametru (4 buc.). Pe toate site-urile de difuzoare am gasit numai de 16.5 cm diametru..Care este varianta corecta ?

Bafta arigato.gif
catalin57101
Salutare si bine ai venit.
Banuiesc ca te referi la motorul de 1.3 de 85 c.p.cand spui 1.4...
Sunt bune boxele de 16.5 cm,ai nevoie de 4 bucati,toate 4 de aceeasi dimensiune.
In afara de informatiile pe care le poti afla de la dealeri ,netul e cea mai buna sursa de informare sau persoanele care au un Accent.
Zetics40545
Sau poate se refera la noul Accent cu motorul de 1.4/97 CP, care este deja la Getz face lift. Daca da, uita-te pe www.hyundai-motor.ro la getz 1.4 ca sa vezi specificatii.
Serban67592
Salut!Eu am cumparat un Accent in iulie 2005 si pana acum am mers 8500 km,atat de putin deoarece am si masina de serviciu.Pana acum pot sa spun ca sunt chiar multumit,singurul punct la care ma asteptam la mai bine este consumul in oras ,care e cam de 10 l/100 km.Inainte am avut un Cielo si consuma cam tot atat.Partea interesanta e ca in perioada de "rodaj"adica in primii 3000 km, cand nu prea am depasit 2500 rpm a consumat maxim 9.Altfel,masina e mult peste Cielo, frane,stabilitate pe curbe,demaraj,ambianta interioara si comfort.Eu am varianta 1.3i + si daca vrei sa iei varianta pe benzina ar fi bine sa ceri si pachetul cu ABS si dublu Airbag.Pentru alte amanunte mai vb pe forum
Zetics40545
Sint in masura sa va spun citeva lucruri despre noul Accent.

Am aflat de la dealer-ul de unde am luat eu masina preturile la noul Accent. Preturile sint numai pentru versiunile standard:

- Accent 1.4/95CP pret CIP 8200E, are A/C, servo, proiectoare, roti 14, volan reglabil, inchidere centralizata, ceas, suport pahare, tetiere fata si spate, airbag sofer, consum 8.3/5.5/6.5

- Accent 1.5 CRDi/110CP pret CIP 9150E, aceleasi dotari ca la 1.4, consum 5.6/4/4.6

- Accent 1.6/112 CP pret CIP 9100E, are in plus toate geamurile electrice, oglinzile electrice si incalzite, ABS+EBD, scaun sofer reglabil si pe inaltime, cotiera centrala in spate, consum 8.3/5.5/6.5 (aici nu mai cred...ca au dat copy/paste aiurea de la 1.4)

Asa ca....happy shopping! :wave:
Andrei68040
Baieti am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina si nu stiu exact de care. M-am uitat pe toate forumurile si fiecare isi lauda masina (in mare parte), iar eu am ramas la Nubira II sau la Accent 1.3i. Acum in functie de posibilitati vreau sa-mi iau noua iar daca nu reusesc o sa-mi iau SH. La Nubira II am observat ca revizia costa 80ron fara consumabile, ceea ce mi se pare foarte bine, iar costurile de intretinere (piese, consumabile, etc) sunt foarte reduse. Nu stiu ce alegere sa fac..... masinile sunt cam la acelasi pret. Astept sfaturile voastre.
Multumesc
catalin57101
Alegerea iti apartine.Nubira a fost o masina foarte buna dar iesit din calcul repede pentru mine,consum mai mare,dimensiuni mai mari(un minus in oras),calitea fabricatiei a scazut enorm la daewoo fata de perioada anilor 2.000,fabrica se va inchide,modelul iese din fabricatie,piese de calitate mai proasta(facute in mare parte la noi) iar pretul nu se regaseste in calitatea modelului.
Skywalker
Am facut azi un drive test cu Hyundai Accent 1.3 benzina si sunt foarte multumit de masina si banii pe care-i dai pe ea, io zic ca-si merita. La bani putin era singura masina de pe piata care mi-a placut. Am decis sa-mi cumpar unu (acu' depinde de leasing daca aproba), varianta de 1.3 cu hayon la 6890 euro cip.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.