Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi A4 - Probleme la pornire
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
George-Oliviu36341
Am un Audi A4 din 1995, motor 1,6i benzina. Masina porneste foarte greu, trebuie sa incerc de mai multe ori. S-a activat sistemul de imobilizare. Am fost la service in Arad si s-a facut un test pe calculator. Au dezactivat sistemul de imobilizare. Pe calculator apare ca defect cheia de contact. Am incercat si cheia de rezerva, la fel se intampla. Cheile de la masina sunt cele originale. Alte probleme nu am avut cu ea. Ce credeti?
V l a d
se muta la service unde ai mai multe sanse de raspuns
malin34426
Dca ai codul de eroare 463A si daca dupa stergere sireprogramare cheie se pastreaza eroare atunci ai pus-o! Audi A4 modelul tau a iesit din fabricatie cu o greseala la calculatorul de injectie . In progrmul Bosch , constructorul recomanda prezentarea la service audi si inlocuirea ECU cu unul nou (cod de inlocuire reconfigurat)platit de bosch . Dar , in Ro nici Audi nici bosch nu vor sa recunoasca asta desi este evidenta recomandarea in progarmul Bosch. Ramane doar sa rescrii epromul fara codul de antifurt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.