Firma noastra, Car Expert Auto Center este un service serios, care realizeaza servicii auto de calitate in Bucuresti, în sediul din VOLUNTARI, Sos. Pipera-Tunari, nr1, Ilfov.

Car Expert este prezentă pe piața auto din București prin revizii si reparatii efectuate de profesionisti, cu experienta si vechime in domeniu, care pun accent in primul rand pe seriozitate și calitatea lucrarilor.

Serviciile noastre sunt apreciate de către numeroșii noștri clienti, noi efectuand toată gama de reparații pentru autoturisme și autoutilitare, plecand de la diagnoză compiuterizata, mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, si pana la detailing si tuning auto.

Service-ul nostru dispune de 3 elevatoare de 4 tone, un elevator cu 4 coloane de 4 tone, masină de dejantat și de echilibrat, stand de geometrie 3D John Bean, instalație înlocuire și curățare agent refrigerant BREMER 690 PRO, banc de centrat caroserii Black Hawk cu măsurare instantanee cu laser și cu bază de date electronica.

Car Expert Auto dispune de tehnologia de vopsitorie STANDO BLUE, dotările principale constand din doua cabine de vopsit Nova Verta de ultimă generație.

De asemenea oferim garantie pe viata la reparatia la vopsitorie cu vopseaua STANDOX, fiind singurul service din reteaua REPANET in Romania atestat de STANDOX.

De altfel, Car Expert Auto, pentru fidelizarea clientilor, periodic mai ofera si promotii:
- Promotia lunii este "Card discount 15%",
- Iar pentru sezonul de toamna se pregatesc Promotii privind Verificarile Autoturismelor.

Pentru informatii detaliate vizitati site-ul nostru:

www.carexpertauto.ro