Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seat Ibiza 2004
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
octav94
smile.gif Salut! Sunt nou pe forum, am 20 de ani si vreau sa imi cumpar prima masina! M'am gandit la un seat ibiza 1.2, benzina din 2004! As dori niste sfaturi si niste pareri despre masina , nu ma pricep foarte bine! Multumesc yes.gif
DORU
Bun venit !

Ia un motor cu 4 cilindri, cum ar fi cel de 1,4MPI, cel de 1,2 e in 3 cilindri thumbsup.gif
octav94
OK, o sa tin cont si de asta. Altceva mai poti sa imi spui despre ele?
DORU
Adreseaza te rog intrebari punctuale thumbsup.gif
baloiucatalin
QUOTE (DORU @ Sep 20 2014, 10:23 PM) *
Adreseaza te rog intrebari punctuale thumbsup.gifam gasit un seat ibiza 1,2 din 2003 neinmatriculata cu distributie pe lant, acte la zi, benzina si 143000 km
as duce-o la seat sa vad daca are defecte ascunse
proprietarul se jura ca e buna de mers, ca e in regula
am studiat-o pe afara si la caroserie, nu se vad urme de revopsit, chederele sunt in regula, nu are rugina, nu are joc in roti, motorul nu are scurgeri, interiorul este curat.
o voi folosi in primul rand in oras, casa servici (serviciul e la 4 km de casa)
din cand in cand o plimbare pe valea prahovei
pareri, sfaturi???
DORU
Nu e deloc un motor reusit, dar daca a trecut de faza tineretii cu bine...VERIFICA ISTORICUL la service reprezentanta dupa serie VIN !
James Kilowatt
E o masina destul de lenta, motorul are 63CP pe o caroserie de aproape 1100kg. Suficienta pentru oras, suficienta pentru drum lung doar daca nu ai de gand sa te tii de arogante. Probabil ca daca mai are si AC trebuie sa te cam rogi de ea.
Nici versiunea de 1.4 nu e racheta, insa probabil ca va fi mai silentioasa si ceva mai placut de condus.

Eu m-as mai uita si dupa alte masini. De exemplu un Clio 1.4, un Swift 1.3 sau un Yaris de 1.3 care sunt din aceeasi clasa mi s-ar parea o alegere mai buna.

PS
Eu am avut Ibiza de 1.2 si am fost multumit de ea. Insa era model mai vechi, care avea insa 8CP in plus si mai important, 250 kile in minus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.