Salutare,

Va prezint Memento Auto, o aplicatie pentru Android, care poate fi instalata de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.mementocar
Aplicatia se adreseaza posesorilor de autovehicule, care doresc sa fie notificati atunci cand trebuie sa schimbe/innoiasca ceva la vehiculele lor, sau care vor sa-si tina evidenta cheltuielilor si sa vada si cateva rapoarte de cheltuiala.
Principalele lucruri care trebuie innoite periodic, sunt asigurarile si unele consumabilele. De asemenea, tot periodic trebuie efectuate anumite inspectii ale autovehiculelor, si trebuie platite anumite taxe. Aici intervine Memento Auto: afiseaza alerte referitoare la aceste evenimente.
Ca functionalitati, poti adauga mai multe vehicule, si poti seta alerte separate pentru fiecare vehicul in parte. Exista cateva alerte standard, pentru asigurari, inspectii tehnice, taxe si consumabile, si in plus se pot adauga alerte personalizate. Alertele genereaza notificari si SMS la date si/sau la kilometraj fix, in functie de setarile alertei.
In sectiunea cheltuieli, poti introduce/modifica/sterge cheltuieli cu diferite proprietati - masina respectiva, kilometraj, titlu, categorie, total platit, data si o descriere. Apoi poti vedea cateva rapoarte cu filtre (doar anumite masini, sau doar in intervalul de timp specificat etc.) si cu cheltuieli agregate (grupate per masina, per categorie de cheltuiala, sau per unitate de timp - zi, luna, an). De ex, daca vrei sa aflii cat cheltuiesti cu fiecare masina pe an, introduci toate cheltuielile, apoi selectezi din pagina de filtre agregare per masina si pe an.
Aplicatia este gratis, nu contine reclame, si este extrem de simplu de folosit, prin grafica si design-ul simplist. Necesita Android v4.0 minim, si momentan, exista doar in limba romana si engleza. Se poate instala si pe tablete. Aplicatia este creatie proprie. Dezvoltarea ei este continua, aducandu-i-se imbunatatiri si sectiuni noi.

Mersi mult!