Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi A6 vs Audi A4 Avant vs Toyota Avensis
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Alexbrx88
Buna tuturor, de vreo doua saptamâni ma “chinui” sa iau o decizie, părerile voastre sincer Mi-ar fi de mare ajutor . De spus ar fi următoarele : Audi A6 2004 1,9 tdi 131 CP 110,000km REALI (stare foarte buna dar putine Opțiuni) preț 6,950 EUR. VS Audi A4 Avant 2005 1,9 tdi 116 CP 134,000km REALI (stare destul de buna dar putine Opțiuni ) preț 6900 EUR . VS Toyota Avensis 2007 2,0d4d 126 CP 110,000km REALI (stare foarte buna si multe Opțiuni ) preț 7,000 EUR .tin sa precizez k locuiesc in Belgia Bruxelles mașinile sunt in Belgia . Si o mare parte din km am săi parcurg prin Aglomeratia din Bruxelles . As fi recunoscător daca mati ajuta cu opiniile si sfaturile dumneavoastră .
James Kilowatt
Una cu kilometri IMAGINARI sau COMPLECSI n-ai gasit? teehee.gif

Acum ca sa fiu sincer, pentru Bruxelles mai degraba cauti una mai mica, mai noua si mai pe benzina. In aglomeratia din Bxl n-ai nevoie nici de o masina mare si nici dieselul nu e intotdeauna cea mai buna alegere, intrucat kilometri prea multi nu poti face, si risti sa ai probleme cu ea daca o tii vesnic la viteze sinistre...

PS
In Belgia merita inca GPL-ul. E ieftin si n-ai durerile de cap pe care le poti avea cu dieselul folosit in trafic nasol.
Alexbrx88
Km sunt Verificați mai puțin la A4 prin certificatul Carpas bănuiesc k sti despre ce vorbesc , observ k locuiești la fel si uh in Bruxelles .mam gândit si la ce imi spui tu într-adevăr sunt masini mari si greu cu parcarea prin brx si cu dieselul stiu k nu ai place atât de mult prin Aglomeratie. In prezent am un A3 1,6 benzina si într-adevăr e super buna prin brx dar as vrea ceva mai mare si diesel de aceia am am cerut ajutorul aici ,fac o greșeală sau nu in prin alegerea unui model precizat mai sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.