Salut!
Sunt noul proprietar al unei Laguna II 2001 1.6 16V. O am de prin aprilie.
La 2 saptamani dupa ce am cumparat-o m-a lasat bateria. Seara am lasat-o bine mersi dimineata so trezit moarta. Fuga la Rombat am luat baterie noua am pus-o pe masina, perfect bateria merge.
Seara parchez masina, incui, dimineata bateria moarta.
iau bateria de pe alta masina o pun pe laguna o pornesc merge. Cealalta masina o pornesc impinsa, totul perfect urmatoarea dimineata 0 baterie.
Montez la loc bateria nou nouta si surpriza dimineata masina merge.
dupa aproximativ 2 saptamani problema a reaparut. Cand mananca cand nu bateria. Am tot incercat sa imi dau seama ce fac diferit in momentul in care consuma. Am desfacut curatat /schimbat toate actuatoarele din usi, curatat mufe pe la motor, verificat sigurante.
Incarcare 13,8-14,3
Am masurat consumul il standby. Daca descui apoi incui masina consuna in jur de 0.140 A adica 140 miliamperi. Daca iau borna si o pun inapoi se aude un releu in bord si consumul scade la 0.01 amperi (nu am reusit sa ajung la releu pentru ca mi se pare imposibil de desfacut bordul.daca cumva aveti vreo schema cu desfacerea bordului partea de sub volan va rog sa o faceti share.masurarea am facut-o cu multimetrul in serie cu bateria).
Nu reusesc sa imi dau seama ce dezactiveaza acel releu pentru ca nu e nimic vizibil.
Am incercat sa scot pe rand sigurantele poate poate scade consumul si imi dau seama de la ce dar sunt doar 2 care au un efect: cea de la ECU si una de la ceva lumini de habitaclu cred care imi scad consumul cu vreo 30 de mA

In speranta ca voi gasi un raspuns sau pe cineva care poate da o mana de ajutor in Timisoara va multumesc anticipat!