Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hyundai santa fe
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
thomas123
Buna ziua, se merita sa cumpar un sh hyundai santa fe 2002-2006? Ce defecte au? Cutie manuala sau automata? Care se preteaza cel mai bine?
Drecsy
Tata ?i-a cumpărat un Hyundai Santa Fe nou in 2009 modelul din 2007 l-a inceput era îngrijorat ca fiind o masina atat de mare consuma mult, dar apoi dupa ce a cumpărat-o a reusit sa scoată consum si de 5/6 litri si daca apesi mai tare acceleratia ajungi si pe la 7 litri. Chiar daca nu am vaesta necesara am condus-o si eu pe drumul de la tara, noi ne-am cumparat modelul diesel 2.2 cu 150 cai si desii nu ma asteptam se infinge bine si are stabilitate in curbe. Despre interior ce pot spune, a noastră este full options cu piele care nu este ca la restul masinilor de proasta calitate stricând-se si murdarindu-se, desi am calatorit mult cu ea pielea a ramas in aceleasi conditii, bordul este mare bine delimitat totul parca este la locul lui iar albastrul de pe display este linistitor noaptea cand conduci, este foarte incapatoare fara sa deschidem scaunele din spate din portbagaj au intrat lejer 4 copii pe bancheta din spate + am dormit o noapte in spate si o noapte in fata foarte confortabil. Probleme nu am avut cu ea deloc se descurca bine si pe offroad am testat-o odata pe la Gherla.

Recomand această masina este foarte buna si raport calitate pre? este extraordinar.

Edit: Avem cutie manuala daca sti ca faci drumuri lungi poti alege una cu automata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.