Help - Search - Members - Calendar
Full Version: taxa RCA
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
aditaadita4949
salut! peste aproximativ o luna o să-mi cumpăr o masina sh(kia ceed 1.4 probabil).Problema e alta având în vedere că am doar 21 de ani și speriat de taxa RCA m-am hotărât ca masina să fie pe numele bunicii mele,măcar până la vârsta de 27-28 de ani.Ce trebuie să fac când o să îmi cumpăr masina? Unde trebuie să merg împreună cu bunica? Mă refer la procedura care trebuie urmată. Și dacă e vreo problema cu privire la faptul că bunica nu are permis de conducerea. Multumesc anticipat!
velicacristian
salut! decat sa iti plimbi bunica pe la intitutiile statului mai bine apelezi la o firma cunoscatoare, in ziua de azi sunt zeci de firme care fac actele in locul tau!
velicacristian
Nu trebuie ca bunica ta sa aiba permis, o treci doar ca posesor al masinii. Trebuie sa iti faci programare la RAR si sa merga si ea cu tine, apoi sute de mii de cozi. Uite eu am facut cu astia http://www.acte-inmatriculare.ro/ si au fost super ok, adica seriosi. Eu la prima masina, am facut de capul meu si am stat la toate cozile posibile. plus ca nu stiam bine ce acte imi trebuie. M-am juart ca nu mai fac asta.smile.gif) Poti sa incerci si tu sa vezi, sa iti faca o estimare de pret..

Oricum e mult mai avantajos sa treci masina pe numele cuiva in varsta, altfel te rupe RCA-ul!!! Trust me! Sau mai poti face ceva, iti iei o procura notariala si bunica ta nu va trebui sa te insotesca la toate intitutiile!!:)
RUE
intrebarea era veche dar totusi actuala.
parerea mea este ca pe un bunic, doamne fereste... pica si el odata si apoi nu cred ca vor mai ramane valabile asigurarile pe o persoana decedata mai ales daca o re-innoiesti cu copia de buletin... ar fi aberant.
apoi trebuie sa faci succesiune pe masina etc... alte taxe si batai de cap.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.