Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recomandare masina sh ieftina pt incepator
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
JeRo
Salut, ma gandeam la un Matiz sau ceva de genul asta pana in 1200 euro, pe care sa o conduc cam un an, un an jumate dupa ce iau carnetul. Alte variante ce ar mai fi si care ar fi cea mai fiabila varianta? Ma intereseaza in primul rand sa ma coste cat mai putin achizitionarea si intretinerea si sa aiba aer conditionat. Ce varianta ati recomanda?
RD-Woo
QUOTE (JeRo @ Feb 22 2014, 02:45 PM) *
Alte variante ce ar mai fi si care ar fi cea mai fiabila varianta?


Opel Corsa, Seat Ibiza, VW Polo, Ford Fiesta, etc...
CristiMC
QUOTE (RD-Woo @ Feb 23 2014, 07:17 PM) *
QUOTE (JeRo @ Feb 22 2014, 02:45 PM) *
Alte variante ce ar mai fi si care ar fi cea mai fiabila varianta?


Opel Corsa, Seat Ibiza, VW Polo, Ford Fiesta, etc...

dupa parerea mea , Matiz/tico nu sunt masini pentru incepatori , adica ma rog , Tico cel putin e o masina cu piese foarte ieftine , dar inacelasi timp e o masina foarte slaba din punct de vedere al caroseriei / un mc accident cum ar fi ca o lovesi usor de ceva , se indoaie foarte repede la fel ca si Matizul . sunt masini reusit pentru oras deoarece papa foarte putin sunt mici , usoare , facute pentru orase aglomerate. Eu as merge mai mult pe un wv Golf 3 1.9 sau un Wv 1.9 Vento , , Ford escort 1.4 / 1.6 benzina sau ceva de genu pana in 1000-1500 euro gata inscris . Consumuri destul de bune , acuma de pinde si e ce motor e vorba . Astea sunt masini mai rezistente oleaca , si nu foarte scumpe nici la pret si nici la piese . numa bune sa te inveti pe ele
solmar
Dai de carnet iarna si nu ai nevoie de aer conditionat, doar sa mearga incalzirea. Si largesti putin aria de cautare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.