Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema ford escort comby 1.6 16v `96
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
mogaandrei
salut.
1.problema consta in faptul ca nu trage motorul!se tureaza foarte greu,pana pe la 80km/h se duce cat de cat,de acolo in colo...e jale.am schimbat bujiile,erau cam afumate,am pus altele noi si nicio diferenta.am dus-o la tester,a dat "meseriasu" o tura si a zis ca sigur e toba infundata,a pus si testeru,nicio eroare.am desfundat toba,aproape nicio diferenta.consuma exagerat,greu scot minim 12% consum.imi da impresia de amestec prost,probabil prea multa benzina.
2.nu imi indica temperatura la apa.mi s-a zis ca ar fi senzoru de la temperatura defect,l-am schimbat si tot nu imi indica temperatura la apa,dar sta mai bine la relantiu,constant si nu mai intrerupe cand accelerez.
daca stiti careva ce piese sunt defecte,va rog sa ma ajutati.
Mariustom
Când ai schimbat filtrul de aer ?
Mergi și la alt ... meseriaș, poate găsești unul bun până la urmă thumbsup.gif
mogaandrei
de cateva luni...o sa merg cu masina la alt tester,cica ar putea fi problema electrica,din cauza senzorului de temperatura sa indice computerului ca ar fi motorul rece si sa mearga tot timpul cu socul.
mogaandrei
reparat rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.