Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comparatie masini
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
alingaby
Salutare!
Vreau sa-mi cumpar si eu o masina cam la 4000 euro si nu sunt hotarat ce masina.Sunt cateva masini care ma atrag insa nu stiu la care sa ma opresc. Masinile sunt:
-Opel Astra Classic 2004-2007
-Renault Megane 2004-2006
-VW Golf 4
-Ford Focus 2004-2007
-Seat Leon 2003-2006
As dori sa veniti si voi cu pareri, cat ma costa intretinerea fiecaruia, care e mai buna la fiabilitate... Mentionez ca sunt tanar si-mi doresc ceva mai sport, de aceea preferata mea este Seat Leon, dar nu sunt foarte hotarat si astept parerile voastre.
Mircea104901
Sport nu ar fi decat Opel Astra GTC, Megane RS, VW Golf GTI sau R32, Ford Focus ST sau Seat Leon Cupra. Oricare ai alege-o e misto.
Dar ma indoiesc ca te-ai referit la vreuna din ele.
SuzuMaTeo
Lumea ia decizii in mod subiectiv. Ce i se intampla unuia, nu i se intampla in mod automat altuia. Stiu pe cineva care a schimbat un renault megane pe un mercedes si ghici ce - l-a lasat partea electrica atunci cand ii era mai mare dragul. Alta cunostinta a luat acelasi tip de mercedes la SH(!) si nu a avut nicio problema cu partea electrica. Nu lua decizii in mod subiectiv - masina se strica in functie si de stilul de condus - agresiv, prudent, economic. Mai bine tine cont de taxe - pe aia de timbru o calculezi pe http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Asite...imbru_2013.html, pretul pieselor (uita-te si tu prin magazine, gasesti destule online), RCA (si la asta ai calculator, tot gratuit ca la ANAF http://www.rca-ieftin-online.ro/rca-ieftin.php vezi ca unii asiguratori au promotii RCA + Casco). Nu stiu ce inseamna "sunt tanar si vreau ceva sport" - partici la curse? Faci liniute? Ai drumuri in tara pentru o masina sport?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.