Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Un combustibil mai ecologic
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Eco
autobm
Ca tot e sectiunea cu ECO , si am observat ca sunt cativa care viziteaza aceasta zona si multi care chiar is doresc un mediu mai curat, m-am gandit sa deschid un topic unde sa putem dezbate problema GPL-ului din punct de vedere ecologic.

Cred ca stiti multi dintre voi si ati auzit de GPL, un combustibil alternativ pentru benzina si diesel. Este dovedit ( si certificat ) faptul ca o masina dotata cu o astfel de instalatie polueaza mai putin. Emisiile scazute de noxe: in special dioxid de carbon (CO2), oxid de nitrogen (NOx) si de hidrocarburi, ii permit GPL-ului sa-i depaseasca cu mult pe toti ceielalti combustibili conventionali si multi alti combustibili alternativi, in topul pentru un mediu inconjurator mai curat. Citez declaratia unui rezprezentat RAR : " Daca ne referim la emisiile in aer liber a principalelor noxe de gaze, dintre toti combustibilii auto, cele ale GPL-ului sunt printre cele mai scăzute. In conformitate cu autoriatea stiintifica de testare, autogazul produce cu 50% mai putin monoxid de carbon, cu 40% mai putine hidrocarburi , cu 35% mai putin oxid de nitrogen si distruge mai putin cu 50% din ozon, in compartie cu benzina. "
Asadar ecologisti si desigur cei care se gandesc la un viitor in care copii lor sa respire un aer curat, crescand astfel si beneficiile asupra sanatati, va incurajez sa optati pentru astfel de sisteme.

James Kilowatt
Daca vrei sa vorbim civilizat, scoate semnatura aia care e interzisa de regulament. Sunt oameni serios, nu SEO, ce naiba biggrin.gif

GPL-ul nu scoate mai putin CO2. La celelalte capitole intr-adevar e mai clean.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.