Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TurboCar Bucuresti, Str. Ritmului - Nepriceputi la mecanica
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Service/Ateliere auto
UnGras
Salutare și bine v-am găsit.

Voiam să vă împărtășesc povestea mea despre un service auto unde 5 ani de zile am reparat mașini (la tinichigerie) fără nici un fel de probleme.
Mereu am fost încântat de rezultate. Ei, de data asta am dus bătrânul meu Mitsubishi Lancer la TurboCar. Nu cu tinichigerie ci cu un motor de 120.000 km, neîngrijit.
Mi se face un deviz-megadeviz... de 6000 lei. E cam mult dar... OK! Țin mult la mașina aceea și prefer să o repar și să mai merg cu ea 1-2 ani decât să-mi iau una noua acum.

Mi se înlocuiesc o grămadă de piese în motor (desfăcut, refăcut, întors pe toate părțile). Toate bune și frumoase, când să iau mașina de la ei mă urc, merg 5 minute și revin cu ea în service. Are un zgomot nasol, ca și cum lovește ceva în motor (fenomen denumit pe net ca Engine Knocking).

O duc înapoi, ies 2 băieți plini de tatuaje din atelier să se uite la ea și, după 6 minute de privit conclud că-s cuzineții de care mi-au zis mai demult că-s cam uzați dar că mi-i recondiționează și nu mai trebuie înlocuiți. Înseamnă că recondiționarea a eșuat... bun, rămâne mașina la ei. Se comandă cuzineți noi. Se montează. Iau mașina de la domni. O testez înainte de a ieși din service, motorul sună excelent. Pornesc cu ea, merg ce merg și repare zgomotul. Mă enervez, readuc mașina la ei și iese un nenea din atelier să-mi povestească cum e cu cilindrii și cuzineții. Îmi dă o explicație cvasi-plauzibilă și mă lămurește că nu mai poate face nimic pentru mine. Ștefan Nițoi (recepționerul) îmi mărturisește că acum s-a întors și el din concediu și că nu știe despre ce e vorba. M-am certat cu ei dar - în mod evident - mai mult de niște înjurături nu aveam ce să le mai zic.

Bref este că, după 7000 lei cheltuiți manopera este proastă și - tipic nouă - "nu din vina mea, dom'le !".

Una peste alta, dacă aveți mecanică de făcut, feriți-vă de TurboCar - celebrul service din strada Ritmului. Iar, dacă vă întâlniți cu Stefan Nitoi transmiteti-i "cele mai bune urari" de la "ala cu Lancer-ul".
alynn_coco
Te-ai ars cam tare. Nu stiu daca e vorba de incompetenta sau de rautate, dar sa pierzi atatia bani nu mi se pare corect. Adica 7000 de lei sunt bani. Ai incercat sa faci ceva in sensul sa-ti recuperezi banii? Sau macar ai facut niste sesizari la niste organe abilitate? Nu exista cineva care ne poate apara impotriva acestor "accidente"? Ca daca facem experimente din astea scumpe si sa pierdem o gramada de bani atunci nu e in regula.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.