Help - Search - Members - Calendar
Full Version: putin ajutor daca se poate
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
dumitracheteodoralin

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum , momentan ma adresez de pe telefon cititorilor acestui site.

As dori sa vand si eu o masina , numai ca noua aceasta taxa de mediu este foarte ciudata si fiecare institutie are un alt raspuns. Ma adresez voua pt ca nu mai stiu ce sa fac si cum sa ma interesez .

Am o masina , kia picanto , din 2009. Ea este de fapt din noiembrie 2008. A fost cumparata de la reprezentanta si apoi vanduta mie in anul 2009.

Deci cumparata in romania , inmatriculata in romania , vanduta apoi tot inromania , pastrata
e numerele masinii.

As dori sa o vand pt ca am luat-o ca masina de incepator , tinuta deoarece consumul e bun si e buna pt bucuresti , dar este prea mica pentru vacante , din pricina portbagajului extrem de mic.

Unde ma pot interesa cat costa taxa de mediu sau ce alte taxe sunt??? Un politist mi-a comunicat faptul ca fiind dupa anul 2007 august si inmatriculata in ro , nu mai trebuie sa platesc o taxa de mediu , aceasta taxa fiind perceputa pt masinile aduse din strainatate. Altcineva mi-a comunicat k am de platit 700 de euro... Numai inteleg nimic. Daca cineva s-a lovit de asemenea situatii , un raspuns la acest topic ar fi binevenit...

Va multumesc frumos. Daca acest topic nu este situat in locatia buna , rog un moderator sa il mute intr-un loc specific.

NGZ
Citește Ordonanța nr.9/2013. In document se specifica faptul ca pentru o mașina se plătește taxa o singura data. Daca mașina a fost cumpărată după 2007 ar trebui ca primul proprietar sa fi achitat taxa cu pricina si, in consecință, polițistul are dreptate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.