Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Fiat Punto
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
lucian240
Am un Fiat Punto la care ieri mi s-a aprins becul rosu de la baterie,totodata la interval de un minut mi s-a aprins si becul galben indicator MIL,iar servodirectia a inceput sa mearga foarte greu...iar azi am avut de facut un drum scurt si urgent fara sa incarc bateria.Cand sa ma intorc acasa masina nu a mai pornit.Am impins masina si am pornito lasand sa se mai incarce bateria...aceasta s-a oprit brusc.Dupa o alta impinsatura am pornit-o iar masina nu se mai accelera,la scurt timp nici frana nu a mai functionat. Masina s-a oprit si am renuntat...Mi-a spus cineva ca toate problemele ar putea fi de la baterie,fiind o masina cu toate comenzile electrice...este adevarat?...si daca nu,ce s-a stricat la ea? si cum de toate odata?:|
adrian_r5
QUOTE (lucian240 @ Mar 10 2013, 07:56 PM) *
Mi-a spus cineva ca toate problemele ar putea fi de la baterie,fiind o masina cu toate comenzile electrice...este adevarat?

Problemele sint la sistemu' de incarcare ... crezi ca "becul rosu de la baterie" s-a aprins doar ca sa se afle in treaba ... Bateria s-ar putea sa nu aiba probleme, sa fie doar descarcata.
Seri
Problema e de la baterie sau alternator. Pompa electrica de servodirectie se opreste automat cand scade tensiunea, ca sa mai salveze curent si sa poti merge mai departe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.