Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Subaru Hybrid Tourer (Concept)
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini Hibride
FAR EASTERN
"Aparitia primului vehicul hibrid produs de Subaru pare iminenta.
In anul 2011, compania mama Fuji Heavy Industries, care detine Subaru, anunta ca un prim vehicul Subaru hibrid va fi prezent pe piata anul acesta. Si pentru ca nu s-au dat lamuriri complete, de atunci circula fel de fel de speculatii privind tipul combinatiei hibrid care va pune vehiculul in miscare.

Exista varianta hibrid benzina-electric, pe care Subaru ar produce-o in laboratoarele proprii si care ar urma sa puna in miscare noile versiuni Forester, Legacy sau Outback sau o versiune prelucrata, imprumutata de la Toyota Hybrid Synergy Drive.

Publicatia americana The Detroit Bureau, publica un material care releva ca indiferent care varianta va fi luata in calcul, primul model hibrid Subaru ar trebui sa-si faca aparitia la New York Auto Show si ca dupa ce compania va aduce pe piata japoneza modelul, este logic ca cea de a doua piata luata in calcul sa fie cea americana. Mai mult, The Detroit Bureau afirma ca este vorba despre un sistem hibrid construit de Subaru, care a fost prezentat in avanpremiera in anul 2009 la Tokyo Motor Show, denumit Hybrid Tourer Concept (foto) si ca masina nu va putea functiona numai in regim electric.

Hybrid Tourer foloseste un motor de 2.0 litri boxer, cu injectie directa, conectat la o transmisie CVT s asistat de un motor electric care dispune de 13 CP.

Insa Subaru nu a dat publicitatii niciun fel de date privitoare la acest vehicul, ceea ce trece stirea in categoria zvonuri si ne face sa fim foarte atenti la ceea ce se va intampla la New York Motor Show-ul de anul acesta." @ masini.ro .
James Kilowatt
Bine ai revenit smile.gif

Motor electric de 13CP, miroase a Insight reloaded. Model care a avut un succes mult mai slab decat Prius, care macar e un hibrid serios.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.