Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cele mai fiabile masini SH din Germania
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Diesel
Cea mai buna investitie acum 6 ani era un 911 Carrera S
James Kilowatt
Interesant ca statisticile astea se bat cap in cap cu Adac, care-s tot nemti insa care numara interventiile si nu respingerile la controlul tehnic, si cu reliabilityindex de la englezi care da pretul mediu pentru reparatii. Asta dovedeste destul de multe despre cat de fiabile sunt statisticile astea, in care din primul poti ajunge ultimul doar functie de ce anume vrei sa masori. De exemplu Sandero era pe locul 3 la fiabilitate in Be, dupa un Daihatsu si o toyota. Ce au masurat mai exact, naiba stie...
Mircea104901
QUOTE (mircanu @ Jan 16 2013, 02:57 AM) *


Un top de r@#@t, dupa cum chiar ei recunosc:
"După cum am spus și la început, aceste statistici se bazează pe verificările tehnice realizate de TÜV pe parcursul unui an, între iulie 2011 - iunie 2012. Pentru cei interesați de mașini second-hand din Germania, TÜV Report 2013 poate constitui un ghid suficient de bun, dar trebuie ținut seama de o observație importantă.
Și anume aceea că TÜV Report 2013 ia în considerare doar problemele constatate cu ocazia inspecției tehnice periodice, nu și defecțiunile survenite în tot ciclul de viață al mașinii - de aceste aspecte se ocupă organismul german ADAC, acesta având la rândul său statistici anuale privind defecțiunile survenite la mașinile din Germania.
".
Puternic biasat.
Concluzia lui mi se pare exact pe dos. Adica ce masini sunt in stare sa ruleze in continuare cu defectiuni la bord? thumbsup.gif whistling.gif

Cel de la ADAC mi se pare relevant.
scalexys
Vreau sa cumpar si eu o masina SH din Germania. Ce imi recomandati?

QUOTE (mircanu @ Jan 16 2013, 06:57 AM) *

Pentru zilele noastre, puteti da un sfat referitor la o masina SH. Cel mai bun raport pret calitate pentru un pret de 10.000 euro?
DORU
Cred ca ar fi indicat sa deschizi topic separat.
In calcul trebuie luate nu numa bugetul alocat, dar si segmentul vizat, tipul motorizare, scopul achizitionarii.
final_nov
Daca ne dai mai multe informatii sigur se gaseste cineva sa iti dea cateva sugestii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.