Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ajutor
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Kia
domnulg
buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine daca e cineva in masura am o kia sephia 1.5 benzina din 97 ,are un asazis sitem inchidere centralizata cu un sistem antifurt la benzina ,masina porneste doar cun apas butonul de deblocare de la telecomnda doar de la telecomanda ,acum in momentul acesta telecomanda pulseaza lumina dar nu intra in contact cu masina si nu o pot debloca din ea si nu mai pot porni masin stie cineva daca pot anula acest sistem atifurt sau ceva ca tin masina fara sa mai pot merge cu ea de la idiotul ala de sitem repet telecomanda se aprinde becul dar masina nu da nici un semn ,sigurantele lea verificat as vrea sal anulez cumva
Seri
In momentul in care pui contactul, iti palpaie unul din martorii luminosi din bord? Cel de imobilizator?
Problema e cauzata de demagnetizarea cipului imobilizator din cheie. Nu are nici o legatura cu butoanele de telecomanda. Cheia se poate demagnetiza daca o tii des langa telefonul mobil.

Incearca sa folosesti cheia de rezerva sau sa-ti faci alta copie, dar numai daca cei de la atelier iti mai pot copia frecventa imobilizatorului, altfel e degeaba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.