Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pompa de injectie de Opel
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Calin-34
cumpar o pompa de injectie de opel, chiar si stricata. imi trebuie carcasa doar. daca gasiti prin garaj aruncata :-) dati un telefon la 0726375527 (ionut), sau mail la mcmargi@yahoo.com
Costel
Pt. Opel sau fabricat zeci de modele de pompe de injectie, ce model de masina ai tu e greu de ghicit.
Marcel3
Caline,problema ta nu incepe cu ce masina ai,ci cu ce typ de pompa este echipata. In general Opel & BMW sunt echipate cu pompe de fabricatie Bochs . Aceste pompe nu le poti repara in balcon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In primul rand demontarea ei se face dupa niste operatii (ordine de operatii) + un extractor care ramane in carcasa motorului pe timpul cat pompa este in mainile tale. Cred ca ceiace iti trebuie poti gasi la filiala Bochs din Buc sau Bv . Inainte de montare trebuie reglata pe un stand special al firmei care are toate criteriile de reglare al acestor pompe.
Succes si nu te juca cu pompa ca nu-i usoara treaba.
Calin-34
Merci de informatii.
Ideea e ca nu eu sunt autorul demontarii ci eu sunt doar cel care are acces la net si se poate interesa de informatii si de ce nu piese de schimb. Dar sa lasam asta ca nu e important: ceea ce caut eu e de fapt o pompa de injectie pt un tractor din '62 pe care pompa nu mai am de unde sa o iau, fiind prea vechi modelul. pompa de pe tractor e identica cu cea de opel; de aceea caut eu de opel, pt motor mai mare de 2500 cmc. pompa mea de la tractor am duso la reparat, si mecanicu specialist a zis ca o repara da sa ii duc o carcasa noua (la veche pompa s-a stricat capu hidraulic). nu prea am eu incredere in el pentru ca un cap hidraulic nu il repari cu o carcasa nou cum mi-a cerut el :-)); asa ca mai bine caut si o carcasa si o pompa care sa functioneze.
asa ca daca stiti unde as putea gasi o pompa de injectie pt motor mai mare de 2500 cmc de opel scrieti si mie un mesaj ca eu in brasov am cautat la toate centrele de dezmembrari.
merci
Senator
Din pacate nu vei gasi la Opel ceea ce cauti intrucat cel mai mare motor diesel cu pompa de injectie clasica are doar 2300 de cmc. :roll:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.