Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mercedes "bot de cal" 1976
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mercedes Benz
Mihai11
fratilor, as vrea sa aud pareri pro si contra legate de aceasta masina...
kozma


Lasa-l acolo!doar daca nu il iei gratis!prea vechi,cu intretinerea prea scumpa.Doar daca nu vrei sa il reconditionezi ceea ce din costa cit unul aproape nou.Bafta!
Mihai11
merci de sfaturi, prietene
asa ma gindeam si eu
vlad3
Pai Mihai, ce pot sa spun ? Daca ai o pasiune pentru masinile de epoca, ia-l daca sta bine la capitolul tabla, pentru ca e foarte greu sa mai faci rost, chiar si de o aripa ca lumea. Prima mea masina asta a fost. Super incantat. Pentru anii ei facea o gramada de nazdravanii. Insa atentie mare - incearca sa o iei cu motor diesel daca e, pentru ca motoarele pe benzina sunt dotate cu niste carburatoare numite Stroemberg.Merg de nu se poate cat nu se decalibreaza pistonasul, insa dupa aia e dezastru. Ca o concluzie - ia-l numai daca esti pasionat de masini de epoca. E destul de costisitor sa o tii altfel. Chiar si daca e in perfecta stare, sunt motoare de 2300, care consuma cam mult...
Mihai11
merci de informatii, Vlad
proprietaru mi-a zis ca masina are motoru de 2400, Diesel, si consuma 7 litri mediu
oare e adevarata kestia cu consumul asta periculos de mic ?
vlad3
240...Hmm ! Nu cumva e motorul acela in 5 cilindrii in linie ? In tot cazul e recunoscut un lucru - motoarele diesel, pe langa faptul ca sunt mult mai rezistente in timp, au si un consum mai redus comparativ cu cele pe benzina. Este posibil sa mearga la 7-8% in oras. Revin asupra unui aspect - tabla. Ciocaneste-o peste tot sa nu ai surprize. Elemente de caroserie gasesti foarte foarte greu. Aaaa, si inca ceva pretul. Daca arata beton interior si exterior 1000$. Daca nu, forget.
Mihai11
vlade, arata meseriash si interior si exterior
da mai lipsesc niste ornamente
o alta kestie noua : tipu a scazut pretul la 850 Euro )
ce ma dispera pe mine e modul de pornire a motorului....tragi de manete, dai la pedale...
))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.