Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VW Golf VII
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
AlexTM
Fara numar, fara numar, astia cu Golf-urile. Abia a aparut Golf 6 si hopa cu Golf 7. Nu le mai zic "facelift" ci mai simplu, cresc numarul smile.gif

Interesanta aritmetica astora de la Capital
Anul trecut VW Group a comercializat 8,27 milioane de vehicule, Ón spatele celor de la GM (9,05 milioane) și Toyota (7,95 milioane)
22nst
inseamna ca au mai trecut 6 luni 36182451.gif

astazi am vazut o hidosenie... nu am crezut ca exista asa ceva
HIDOSENIA
DRAGOS
Fata de golf 6, 7-le are o platforma noua, modulara, foarte avansata tehnologic, cea de pe noul A3. Golf 6 a fost un face-lift de 5, 7-le in schimb chiar e o masina noua.

Iar golf 6 are fix 4 ani pe piata, nu e aparut ieri.

http://www.netcarshow.com/volkswagen/2013-golf/
getodac
Sunt tare curios cum v-a arata GTI-ul si R-ul biggrin.gif dar nu mai e mult pana la salonul auto de la Paris smile.gif.


csman
Imi pare rau ca golful nu a avut niciodata un "WOW FACTOR" . Ma uit la masina asta care a ajuns la generatia a a-7a, e ok, farurile urmaresc linia generica VW, profilul asemanator cu 5,6, interiorul nu e spectaculos.
Am impresia ca doar se grabesc sa incrementeze numarul astfel incat neamtul ordonat sa se poata lauda cu masina noua.
DORU
Neamtul de rand mai putin, mai probabil romanul wink.gif
Seri
VW tocmai pe modestie mizeaza, pe cei care nu vor sa iasa in evidenta ca si-au luat masina noua. Designul exterior este neutru, place aproape tuturor si se vinde bine, asa ca nu aveau motiv sa schimbe asta.
Treci de la 6 la 7 doar pentru ca vrei sa beneficiezi de dotari superioare, siguranta mai buna, consum mai mic si performante mai bune. Daca vrei neaparat sa stie lumea ca ti-ai schimbat masina, alege alta culoare decat ai avut inainte!
Titi1988
stupid.gif stupid.gif

cea mai "lenesa" echipa de design ever ( cea de la vw golf) au modificat un pic farurile..stopurile..volanul si gata avem GOLF NOU!!! dupa cum spune Seri, de ce sa schimbi ceva ce se vinde? eu in viata asta nu o sa-mi iau golf.. mai repede kia cee'd
James Kilowatt
Sincer nici mie nu mi s-a parut convingatoare, tot auzeam ca or sa scoata o generatie revolutionara dupa doua generatii destul de sterse insa nu mi se pare ca au reusit. Adica poate au reusit, insa din punctul lor de vedere al platformei modulare, insa din punctul de vedere al clientului mi se pare subtire evolutia.

Una mai semnificativa mi s-a parut la noul A-Klasse, lansare care a trecut aproape neobservata. Insa care are motoare noi, cutii noi, design radical diferit (si mult peste modelul anterior care arata horror), interior reusit, etc, parerea mea este ca acum sunt peste concurenta de la bwm si audi.
valyy2017
GOLF 7 este o masina foarte buna !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.