Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Cielo
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Service/Ateliere auto
owidel
Sa o iau cu inceputul:) recent am luat permisul si am cumparat un Cielo pentru ca oferta a fost prea buna... Am dat 1500 ron. Acum problema la ea este ca nu isi mentine relantiul, multe rateuri, apesi pe acceleratie si accelereaza dupa o secunda, iei piciorul de pe ambreiaj usor si acceleratia se duce in jos singura... La service nu o pot duce pentru ca nu este platit nimic la ea, doar pe platforma si nu imi permit... Am mai intrebat si pe alte forumuri si drept urmare: am schimbat pompa de benzina, toti senzorii chiar toti, am schimbat bujiile si acum am dat comanda de injectoare noi pentru ca bujiile sunt ori unde ori afumate si in timp ce schimbam senzorii am pornit.o fara sa.mi dau seama fara senzorul de la vacuum si merge impecabil, il conectez merge la fel ca inainte... nu este problema de la senzor pentru ca am 4 si cu toti la fel face iar la prieteni merg. Am nevoie de niste sugestii pentru ca stau cu ea de 5-6 luni asa si nu am nicio idee ce sa ii fac..
alynn_coco
In general cand cumperi masini atat de ieftine risti sa nu te alegi cu nimic. Asta s-a intamplat si aici. Eu iti recomand sa nu mai faci nicio investitie si sa vezi poate reusesti sa o dai si sa scoti niste bani de pe urma ei cu care poti sa iti cumperi una mai buna. Din cate stiu, un Cielo care sa fie cat de cat bun te ajunge pe la vreo 8000 de lei. Si nu cred ca o sa ai probleme cu ele. Mai ales ca multi proprietari mi-au spus ca sunt destul de fiabile si rentabile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.