Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul SUV Honda CR-V ajunge în România anul acesta
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
mircanu
Noul SUV Honda CR-V ajunge în România anul acesta


A patra generație a gamei SUV japoneze Honda CR-V va fi lansată în România până la finele acestui an. Honda a încercat să plaseze CR-V-ul mai aproape de segmentul premium - Audi Q5, BMW X3 -, așadar, deasupra modelului VW Tiguan.
A patra generație a gamei Honda CR-V va fi expusă la Salonul auto de la Paris din toamna acestui an, urmând a fi disponibilă în showroom-urile din România chiar înaintea sfârșitului acestui an, susține importatorul local al mărcii.....
sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/Noul-SUV-H...sta-997943.html


Ciudat ca in romania abia ajunge acum. Aici, la mine, masina se vinde deja si e pe strazi de vreo doua luni. vine doar cu o motorizare 2.4 pe benzina de 188CP, AWD.
James Kilowatt
Eu cred ca e lansat prea devreme, intrucat vine cu motorizari rasuflate. Honda tot ameninta cu motoare noi, poate ar fi fost o idee buna sa lanseze noul model cu motoare noi. Altfel vor continua sa fie adevarate rarirati pe strada....
RUE
am vazut un crv din 98 cu 2.0 benzina+gaz la 3800 neg. imi face cu amandoi ochii..
22nst
2012 - 1998 = ?

Aia nu mai este masina, dar priveste partea buna, poti sa ii faci buletin 36182451.gif
Mai terminati cu ideile astea tampite cu vechiturile!

asta e?
http://www.autovit.ro/honda-cr-v-C25633725.html
RUE
dibaciule! ;-)
James Kilowatt
Pe mine nu m-ar deranja un Legend coupé cu buletin.... o d-aia de 3 kile jumate V6.
22nst
sa nu facem confuzie...
nici pe mine nu ma deranjeaza o masina, poate sa fie si majora, pentru joaca dar in viata de zi cu zi prefer ceva mai nou. uite troaca mea de yaris, face in noiembrie 4 ani si tare bine imi prinde una noua

asa ca sariti cu oferte, astept provincia 36182451.gif
HalbaSus
Cred ca problema majora la un SH "major" este ca (deobicei) nu ai un istoric (real si de incredere) al masinii. Nu stii daca a fost lovita, cat de grav a fost lovita, ce probleme are, etc... si nu inteleg nici nevoia de "update" la o masina pe care ai luat-o de noua, si ii cunosti istoria (decat daca tocmai asta e problema). A3-ul meu spre exemplu are 7 ani, dar nu am nici cea mai mica intentie sa il schimb, daca l-as schimba atunci as face-o pt ca as vrea (si mi-as permite) ceva mult mai rapid (spre exemplu un 135i).
Tehnologia masinilor in ultimii 20 de ani nu a facut salturi majore, nu e ca si cum s-ar fi trecut de la carburatie la injectie sau ceva de genul asta, din potriva, unele masini au facut pasi in spate (downsizing, greenpeaceism, etc). Deci daca e in stare tehnica buna o masina de 18 ani poate fi fara probleme un "daily driver" (iar daca nu e in stare tehnica buna atunci poate avea si 3 ani, ca tot degeaba).

mircanu

Daca ai grija de masina o ai mult si bine multi ani si daca o cumperi de noua are sens sa o tii cel putin 4-5 ani. Cine intentioneaza sa o tina mult ii sugerez sa cumpere o varianta dotata a modelului de masina dorit ca in timp sa nu fie defazata la dotari. daca iei una cheala te plcitisesti repede de ea.

Revenind la CR-V, masina asta nu are nevoie de motoare noi ptr ca e o masina "cuminte", de familie. cine o cumpara vrea sa fie ok la spatiu/dotari/"frumoasa" si daca are si awd e perfecta ptr iernile europene. mie imi place CRV-ul.
Motorul de 2.4 cu care vine masina pe unele piete a fost ghidilat sa aiba 185CP (de la 168CP). in europa s-au pastrat aceleasi motoare din ratiuni economice/taxe/consum.
James Kilowatt
Pai tocmai la taxe stau prost motoarele lor actuale, 2L si 2.2 sunt considerate deja marisoare in multe tari europene, iar majoritatea concurentilor au motoare mai mici (si mai putin taxate) si mai puternice. De 2.4 nici nu mai vb...
Dieselul s-ar putea sa se vanda cat de cat, insa de benzinar am mari dubii ca-l va cumpara cineva mai ales pe CRV. Poate doar vre-un fan honda fan SUV si fan benzinar...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.