Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carnet la 17 ani ?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Circulatie
adu757
salut!
as avea si eu o intrebare.
sunt din italia, am 17 ani, si am luat licenta provizorie de condus, sau cv de genu' nu stiu cum se cheama exact in romania. am vazut ca legea asta cu condusul la 17 ani (sa ai mai inainte carnet a1,sa conduci cu cineva care are carnet de 10 ani, putere limitata la masina,sa faci cel putin 10 ore de condus la scoala de soferi) s-a propus si in romania, fiind o lege europeana, insa nu am inteles bine daca s-a si aprovat. eu daca vin in romania cu licenta asta provizorie, pot conduce legal cu insotitorul meu ? trebuie sa traduc si sa legalizez licenta ?
multumesc mult
HalbaSus
Problema nu e una de legislatie romaneasca ci de legislatie italiană. Dacă acel permis provizoriu italian îți permite să mergi în afara italiei atunci el e valabil și în românia. Dacă permite doar circulația pe teritorul italei atunci nu e valabil și în România. Fiind un permis temporar (așa cum înțeleg) mă tem că nu e recunoscut internațional deci nu poți să-l folosești decât în italia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.