Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutor! Vw polo 2011
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Bladeuletz
Buna ziua! Sunt Bogdan din jud Bacau si am un VW Polo din 2011, motor de 1.6 TDI, 75 hp si din iarna imi face ceva probleme, mai exact sa va explic: in timp ce merg imi apare in bord sarmulita de la bujia de incandescenta, iar din clipa in care apare nu se mai accelereaza si se opreste motoru. A doua chestie cand o pornesc din nou imi mai apare un bec, mai exact o canea, dupa ce mai merg maxim 10 min se opreste motoru si nu mai porneste. Pentru a o porni trebuie sa o las in jur de 1 ora- 1 ora si jumate apoi imi porneste si imi dispar becurile din bord! Am fost la diferete servisuri dar cand puneau testeru pe ea nu le aratau nimic defect. Astept pareri poate a-ti patit careva ceva de genu! Multumesc
Seri
Din moment ce ai grantie, du-te la reprezentanta VW, dar nu te astepta sa fie amabili.

Daca circuli cu masina doar in oras ar putea fi o problema de la filtrul de particule DPF, care nu cred ca esste acoperit de garantie daca nu ai respectat indicatiile din manual.
Bladeuletz
garantie nu mai am pe ea, masina are 180.000 km, am fost la Cyber Net acum 2 saptamani, i-a dat motoru jos ca lor cica le-a dat un fir intrerupt, mi-au schimbat pe acolo ceva fire, nu am mai avut probleme cu ea pana ieri.

O alta chestia ce am omis sa va mai spun, in timp ce bujia incandescenta e aprinsa mi se activeaza ESP si nu il pot dezactiva din buton! Iar in caz de vreau sa o pornesc mai repede de 1 ora -1 ora jumate trebe sa scot borna - sau + de la baterie stau 5-10 minute cu ea scoasa si cand ii pun borna la loc si o pornesc o ia de la prima cheie numai ca nu am un relantiu stabil!
James Kilowatt
Un fir intrerupt de la care ti se aprind becuri si se opreste motorul e aproape imposibil sa nu iasa la scanare! Sigur nu erau obositi mecanicii aia dupa ce au citit noaptea trecuta operele complete ale lui Jack Daniels si Johnny Walker?
DORU
Desigur, o diagnoza pt citirea codurilor de eroare salvate... thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.