Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boxe pe Logan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Vlad6
Dupa cum probabil stiti Dacia Logan nu beneficiaza de cine stie ce sistem audio.
Problema mea este urmatoarea: as vrea sa-i mai pun doua boxe (pe langa cele 4 din fabrica) insa nu prea stiu unde. In spate si in usile din fata sunt deja boxe si chiar daca as vrea sa schimb unele dintre el in loc de a aduga inca 2 nu prea am cum deoarece boxele le-am luat deja si sunt prea mari.
Daca poate cineva sa-mi dea un sfat m-as bucura, chiar daca nu face altceva decat sa-mi spuna ca-s eu exagerat, insa sincer nu pentru a auzi muzuca foarte tare le vreau ci pentru a o auzi mai bine.
Andrei Suzuki
Boxele pe care le-ai luat de care sunt?Sunt ovale?Chiar daca nu sunt ovale,poti sa le schimbi pe cele din spate.Daca nu intra acolo,poti sa tai "placa" aia pe care sunt boxele si sa le bagi pe astea noi
Vlad6
Sunt rotunde si nici foarte mari nu sunt, insa sunt mai mari decat cele originale si pentru a le pune in locul celorlate trebuie taiat nu doar "placa aia" ci si o patre din tabla de la portbagaj. Am auzit cum ca daca fac chestia asta as pierde garantia, desi nu vad care e problema. daca e sa o luom asa oricum garantia cand s-au dat gauri sa se puna alarma.
ionut32111
incearca sa le schimbi si sa iei altele de aceleasi dimnesiuni
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.