Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masina de aproximativ 4000 de euro
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
George91
O sa fiu sincer, eu o sa imi aleg masina cel mai mult dupa design de aceia am nevoie de ajutorul vostru sa fac o alegerea cea mai buna.

Sa incep cu bugetul care se invarte undeva pana la 4000 de euro la care mai pot pune in jur de 500 de euro pentru o eventuala inmatriculare in Romania.
Nu ma intereseaza performantele, vreau ceva cu consum mic, impozit mic, asigurare mica...
As dori un raport cat mai bun dintre pretul pieselor si fiabilitate.

M-am orientat destul de repede la cateva modele pe care o sa le prezint mai jos cu plusuri si minusuri dar accept propuneri asemanatoare tot in maniera prezentata de mine. De asemenea daca aveti de adaugat plusuri si minusuri la cele prezentate de mine sunteti liber sa o faceti.

1.Skoda Fabia 1.4 TDI 75 CP Hatchback
exemplu: http://www.autovit.ro/skoda-fabia-C23533858.html

Plusuri: In primul rand, pe plan financiar, consum foarte redus, impozit foarte redus [56 lei wow], RCA [180 lei wow iar]
Skoda are o reputatie foarte buna ca fiind niste masini fiabile din cate stiu, preturile la piese nu prea le stiu si m-ar interesa parearea voastra.
Designul este foarte placut, chiar am ramas uimit de cum arata modelul dat ca exemplu.

Minusuri: Cel mai mare dezavantaj e spatiul, in rest stau si ma gandesc ce dezavantaj sa mai gasesc si nu-mi vine nimic in minte, bine nici nu cunosc prea bine marca...


2. VW Golf 4 1.9 TDI 101 CP Hatchback
exemplu: http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C23047156.html

Plusuri: Fiabilitate recunoscuta de asemenea, o marca foarte buna, vw-ul, din cate stiu eu fac masini foarte bune si de aratat sunt multumit cum arata.

Minusuri: Destul de vechi cele care se incadreaza in bugetul meu, aproape toate modelele gasite de mine bat undeva in jur de 200 000 km la bord, ceea ce mi se pare mult... Desi am vazut si modele aduse recent din Germania nu inteleg prea bine cum functioneaza Euro acesta... din ce an este euro 4? Sa spun iar de spatiu?

3.Peugeot 307 break 1.6 HDI
http://www.autovit.ro/peugeot-307-C22868125.html

Plusuri: In comparatie cu primele 2 acesta este unul imens, am vazut si modele cu panorama superba in continuarea parbrizului, cred ca are cel mai frumos design din cele 3.

Minusuri: cred ca toti stiu, masinile franceze au piesele scumpe, de fiabilitate nu stiu mai nimic...

4.Ford Focus 1.6 TDI
exemplu: http://www.autovit.ro/ford-focus-C23393188.html

Din nou nu stiu mai nimic despre aceasta masina.

Plusuri: arata binisor, spatioasa, motor mic.

Minusuri: ??

O sa mai editez daca mai gasesc ceva pe placul meu, inca mai caut.

Astept parerile voastre, ca sa ma ajutati.
George91
http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C23812916.html

Ce parere aveti despre acest model?

Eu am suspiciuni legate de euro4, este posibil sa fie adevarat? I-am cerut seria sasiului si o sa o am in curand unde pot verifica istoricul masinii? pt ca am auzit ca se poate.

Am aflat si seria sasiului: wvwzzz1jz1w525523
Titi1988
cauta pe forum la versus ca sunt veo 5-6 topicuri cu zeci de pagini despre masini care se invart la aceasta suma ( 4000 euro sau 5000 euro) dupa ce ai citit hai cu intrebari
HalbaSus
Eu as elimina din start Golf-ul 4 din lista. A fost cel mai prost golf al tuturor timpurilor (atat din punct de vedere al fiabilitatii cat si al tehnologiei, performantelor, etc).

Celelalte 3 mi se par alegeri bunicele, intre ele eu as alege masina care e in starea cea mai buna (indiferent de model).
DORU
Eu am alta parere despre platforma de la mk4...stiu ca este ultima aflata in cartile unei bune executii si fiabilitati.
Problemele au inceput dupa 2005 de la mk5...
HalbaSus
Eu ma refeream strict la Golf IV nu la intreaga platforma. Poate ca spre finalul productiei au rezolvat problemele dar cand a aparut golf IV a fost primul Golf cu probleme serioase de fiabilitate.
getodac
Si care sunt problemele astea serioase de fiabilitate? Masina mea este din primul lot fabricat de G4 (aprilie '98) si chiar nu am avut absolut nici o problema mecanica, 14 ani si 264k km fara absolut nici o problema serioasa (cu exceptia epuratorului de gaze dupa 250k) inseamna nefiabilitate? La performante e clar o catastrofa (lenta, consum mare, e barca in viraje) dar in nici un caz nu poti spune ca a fost o masina proasta, conteaza cum a fost intretinuta si folosita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.