Help - Search - Members - Calendar
Full Version: remault modus
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Laura
ce parere aveti de renault modus, baieti? eu pot sa spun ca sunt topita la maxim dupa el. imi place la nebunie, dar inca nu am reusit sa aflu ceva de pe la noi. stiu ca a fost lansat pe piata la noi, dar nu stiu care sunt preturile si variantele disponibile. stiti voi ceva?
V l a d
nu cred ca a fost lansat pe piata romaneasca sau cel putin eu nu stiu nimic de asta, dar daca il lansau sigur era pe site si nu e... In Franta porneste de la 12 640 euro cu toate taxele, probabil tva si ce mai au ei pe acolo.
Laura
a fost lansat in Romania pe la inceputul lunii septembrie, asta stiu sigur. mai mult de atat nu si nici nu am vazut decat una in Bucuresti acum 3 saptamani. daca cineva stie mai multe... un dealer, un pret... ceva, ceva...
V l a d
masina nu apare nicaieri, pe nici un site! IN Bucuresti daca ai vazut Modus-ul inseamna ca era adus de afara. Unde a fost tam-tam-ul lansarii in Romania??? Nu a scris nimeni nimic de asta? Iti zic ca e ciudat si in continuare nu cred ca a fost inca lansat aici! Pretul va fi intre 12.650 euro si 17.800. Dupa cum ziceam, nu a fost lansat in ro, acum stiu sigur asta! Daca nu ma crezi intreaba la Mach1 care e dealer Renault!
Laura
da, ai avut dreptate, cred ca nu am retinut eu bine... s-a lansat pe 6 sept. in franta...
Rai
Eu am vazut Renault Modus nu stiu nu e genul meu e mica dar mare inauntru si costa destul de bine.Prefer un Logan oricum sunt facute de acceasi firma.
ionut32111
..cam scump intre 12650-17800E cu 17700E mi-as lua un golf 5 1.6FSI-sportline,sau o Corolla 2.0d sol cu 18000E e si diesiel
Laura
eu tot as vrea sa vorbesc cu un posesor de modus, caci sunt disperata dupa masina asta. Avem asa ceva???? blush.gif
madalina
Inca nu s- alansat in Romania.
Laura
eu am vazut una ...
eddie
QUOTE(Rai)
Eu am vazut Renault Modus nu stiu nu e genul meu e mica dar mare inauntru si costa destul de bine.Prefer un Logan oricum sunt facute de acceasi firma.

Nu cred ca Logan-ul e facut de Renault.Logan-ul ramane deocamdata Dacia.66%din componente sunt fabricate in Romania,restul pe altundeva,doar motorul si cutia de viteze sunt Renault(si alea generatie mai veche).
Iulian HondaFan
modus se vinde binisor deja in Vestul Europei desi mai putin decat Renault a anticipat ( productia in uzina din Valladolid, Spania afost repetat scazuta de la 1250buc. zilnic la lansare pana la 900buc zilnic luna aceasta).

totusi modus este mini-MPV-ul cel mai de succes in Europa:

W. Europe Q1 small minivan sales

Renault Modus 52,789
Opel Meriva 40,250
Ford Fusion 20,764
Fiat Idea 13,240

Source: JATO Dynamics
Gabriel40254
Daca vrei mai multe date despre Renault Modus intra pe www.serus.ro. Gasesti si preturile cam 12800 DDP cu echipare foarte buna (zic eu). Va fi disponibil din septembrie 2005 pe piata noastra. La showroom-ul de pe Bd Timisoara (Serus) si la cel de pe Pantelimon (parca Marcus auto) poti vedea acest model. Si mie imi place, are motoare bune, 5 stele EURONCAP, consum bunicel. Ma deranjeaza display-ul care este montat central, nu in spatele volanului, lucru cu care nu prea sint obisnuit.
Mai multe informatii gasesti si de pe site-ul de mai jos:
www.renault.co.uk/RenaultSITe/ puma/GB/PROD_GB/MEL_PROD/en/Modus_mdu1/p1.jsp - 33k - 22 Mai 2005

Seamana foarte mult cu Mitsubishi Colt.
Maff
Dar decat Modus, mai bine Clio Bicorp Extreme......nu-s diferente asa mari ....... si iesi si mai ieftin la bani........parerea mea este ca Modus-ul este cam scump....
Gabriel40254
Nu sint un specialist, dar Clio, indiferent de varianta, nu cred ca-ti ofera acelasi nivel de echipare din punct de vedere al sigurantei.
Maff
???Cum sa nu?Pai sunt din aceeasi familie...........
Radu45866
QUOTE(Laura)
eu tot as vrea sa vorbesc cu un posesor de modus, caci sunt disperata dupa masina asta. Avem asa ceva???? blush.gif


Daca doresti, iti trimit eu niste poze cu modus. In general suntem "disperati" sa avem ceva ce nu putem obtine cu usurinta... Dupa ce-l avem, ne mai scade entuziasmul... blush.gif
James Kilowatt
Eu m-am plimbat cu el, am condus-o cam 60 km. Versiunea cea mai slaba, 1.2 75 CP. Nu e rau, e silentios si placut de condus, insa pe autostrada la 130 cam vajaie si e sensibil la vant. In rest, nimic de reprosat. Cam scump totusi...
eddie
QUOTE(Gabriel40254)
Nu sint un specialist, dar Clio, indiferent de varianta, nu cred ca-ti ofera acelasi nivel de echipare din punct de vedere al sigurantei.

Vezi cam ce dotari are Clio Extreme aici.Si are 4 stele la testul Ncap,poate Modusul are 5,mai stii,desi ma indoiesc ca o masina asa mica poate avea 5 stele!?Dar Extrem-ul costa numai in jur de 12.500 de euro cu toate dotarile.
http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=1
Gabriel40254
"Vezi cam ce dotari are Clio Extreme aici.Si are 4 stele la testul Ncap,poate Modusul are 5,mai stii,desi ma indoiesc ca o masina asa mica poate avea 5 stele!?Dar Extrem-ul costa numai in jur de 12.500 de euro cu toate dotarile.
http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=1[/quote]"



Exact la asta ma refeream. Modus are 5 stele la Euro NCAP. E singura din clasa ei (dintre cele care au fost supuse acestui test) care a obtinut 5 stele. Deci din acest punct de vedere sta mai bine, cel putin teortic, decit Clio Extreme.
Iulian HondaFan
mda, Modus e facut pe noua platforma Clio-Micra ( ca si Logan) deci era de asteptat sa fie o imbunatatire. Probabil ca noul Clio o sa aiba si el tot 5 stele.

stelele NCAP nu au de a face cu marimea masinii. iar pt. cei care le citesc trebuie sa stie ca nu poti compara o subcompacta cu o compacta la siguranta ( chiar daca Modus are 5 stele in practica poate fi mai putin sigura decat Corolla care are 4 stele dar e mai mare). stelele respective au semnificatie numai in comparatia intre masini din aceeasi clasa.
Maff
Dumi44764
Laura, chiar aseara am fost la AUTOEUROPA Timisoara si am vazut ca au un Modus in curte. M-am uitat putin la masina si pe dinauntru si pe dinafara si pot sa-ti spun ca e o masina super draguta. Eu sint aproape convins ca era de vinzare sau cel putin ca va fi cit de curind. Eventual poti incerca pe www.autoeuropa.ro sau chiar sa le dai un telefon sa-i intrebi.
Radu45866
Heiii, Laura! Ce marca de masina e asta: "remault modus"? biggrin.gif
Radu45866
Laura, ai gasit pana la urma un Modus? ca eu am vazut unul expus la reprezentatna Renault de la Sibiu. Este un monovolum foarte compact, daca pot spune asa. O masinuta mica, placuta, haioasa. O culoare rosu pastelat. Daca te intereseaza iti dau datele lor si pot sa ma interesez daca este de vanzare sau are deja un stapan.
Maff
Eu am vazut ca exista in oferta peste tot, pretul este foarte apropiat cu cel al unui Clio bicorp.
Mihai Cosmin34470
Eu am văzut un Renault Modus săptămăna trecută la Salonul Auto Vrancea (SAV 2005) de la Focșani. Aici a fost prezentat de concesionarul pe Vrancea al Renault, SIMA BAYER.
Mașina arata destul de bine, fiind cu alte cuvinte, un Renault Kangoo în variantă berlină, de familie, aluzie la destinația lui Kangoo ca fiind o utilitară. Cel puțin din față, la faruri, Modus seamănă izbitor de mult cu Kangoo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.