Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand solutii curatat auto, asigurari, anvelope si jante
Masini.ro Forum > Bazar > Vanzari - cumparari piese auto
evernetyac
PIESE AUTO NOI originale si aftermarket pentru orice vehicul! Cel mai ieftin din Romania! Anvelope noi la cele mai mici preturi! Asigurari RCA, PAD, Medicale de calatorie, Malpraxis la toate societatile din tara.

Vindem piese auto NOI originale si/sau aftermarket la cele mai mici preturi din Romania. Vindem anvelope NOI orice model, orice dimensiuni la cele mai mici preturi.

Vand solutii de curatat auto interior, exterior, polish, motor, cosmetica auto. Pentru detalii va rog sa intrati pe site iar daca nu gasiti ceea ce aveti nevoie va rugam sa ne sunati si facem rost.

Diferenta intre o piesa noua si una second este aceea ca piesa noua ARE GARANTIE si NU ARE NICI UN FEL DE UZURA. La fel si pentru anvelope.

Broker de asigurari din Bucuresti incheiem asigurari RCA, CASCO, PAD (obligatorii de locuinte), Medicale de calatorie, Malpraxis, la toate societatile din tara. Pentru cotatii de pret va rog sa lansati cererea de oferta aici pentru a putea vedea si ceilalti membri preturile.

Tel.: 0724.699.004 | 0768.096.914

mail: office@autozurrosales.ro | web: www.autozurrosales.ro
mike.omega
PAID sunt cele obligatorii.
evernetyac
QUOTE (mike.omega @ Dec 15 2011, 07:22 PM) *
PAID sunt cele obligatorii.

PAID este Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor naturale iar asigurarea este PAD. uite aici http://www.groupama.ro/produse/persoane-fi...x.jspz?id=18793
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.