Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Ford Mondeo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
predoi
Am O problema Cu Motorul....Doar In Cazul In Care Este Cald...Deci Ii Dau Cheie Si I.mi Ramane Bateria Din Bord Aprinsa Si Nu Se Accelereaza Nicicum, Dupa 30 De Secunde Aproximativ I.mi Moare Motorul...Ii Dau Iar Cheie Si I.mi Face Aceiasi Faza...Se Stinge Doar In Cazul In Care O Bag Intra III-a Tin Frana Si Dau Usor Drumul La Ambreaj Dupa Care Il Calc Iar...Dupa Mai Multe Repetari In Intervalul Asta De Secunde Daca Nu Reusesc Se Opreste Iar Motorul..Dar De Cele Mai Multe Ori Se Stinge Intr-un Final Si Ma Lasa Sa Plec De Pe Loc Dar Doar Daca Fac Faza Asta Cu Frana Si Ambreajul...Daca Nu Pana Nu Se Raceste Motorul Nu Se Stinge Bateria Din Bord...Nu Se Accelereaza Si Moare Motorul...Daca Ma Poate Ajuta Cineva Cu Ceva...Vreun Sfat Va.s Fi Recunoscator...Va Multumesc!
Mariustom
Prima dată trebuie să rezolvi încărcarea bateriei, sau de ce stă becul martor aprins. Dacă încărcarea e bună, posibil ca verificarea pe care o face calculatorul să fie probleme, posibil fir întrerupt.

Sau, prima dată scrie cât de cât bine, nu e corect ca fiecare cuvânt să înceapă cu majusculă ... banned.gif

Nici nu știu ce motorizare ai la Mondeo ...
ninja.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.