Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cip-tunning passat 1,9 tdi
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
mr.florin
salut pe toti cei ce vor accesa acest topic thumbsup.gif ! Nu sunt lamurit daca cipuirea unui motor cum este cel ca al meu poate avea efecte negative in timp si care ar putea fi ele. Deasemenea, nu inteleg care este fenomenul prin care se scade consumul de combustibil cand prin cipuire se creste numarul de cai si implicit puterea sa ermm.gif. Rog ceva date convingatoare pentru un amator drive.gif . ms.
QuickShifter
nestiind exact despre ce model / an / putere vorbim, imi voi baza explicatia pe passat b5.5 1.9 tdi de 131 cp.

in urma remaparii de putere, un astfel de motor poate ajunge undeva la 160-170 CP. asta se face in principal prin modificarea amestecului combustibil si cresterea presiunii in turbina si va duce intotdeauna la cresterea consumului de combustibil.

pentru scaderea consumului se pot reface curbele de putere, astfel incat puterea sa fie dezvoltata la turatii mai joase. turatie mai mica = consum mai mic, dar cresterea de putere va fi undeva la 135-140 CP.

o remapare profesionista nu poate dauna motorului. in schimb o remapare facuta la Gigel din colt il poate face praf intr'un timp relativ scurt.
Titi1988
neaparat sa mergi la profesionisti si aici recomand revo. succes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.