Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pornire OPEL ASTRA CLASSIC II
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Florin Ristei
Am o intrebare. Cand pornesc OPELul, mi s-a spus ca trebuie sa astept sa se stinga un anumit bec de pe bord. Care este acesta? Am auzit pareri diferite. Este cel galben ce simbolizeaza o masina si o cheie sau cel rosu (cu ABS) ??? Multumesc anticipat.
Andrei Suzuki
S-ar putea sa fie ala.Sau ar putea fi de la servo...sau de la airbag.Stiu ca la mine trebuie sa astept sa se stinga 2 becuri:de la abs si de la airbaguri
M i h a i
cel mai probabil e cel cu cheia...
Andrei Suzuki
Am si eu un bec da-la cu o cheie si o masina,numai ca la mine ala se stinge numai cand pornesc motoru
Florin Ristei
da...dar e o chestie
la mine se stingea ala cu cheia inainte de a porni. Dar am bagat cheia de rezerva (cu care nu merge pt ca nu e cheie de pornit - nu e cu inchidere) si d-atunci nu se mai stinge. Se stinge abia dupa ce pornesc. Dar inainte se stingea.
malin34426
Nu asteptati nimic. timpul de raspuns al immobilizerui este de max 0,2 sec , iar celelalte sisteme isi fac autocontrolul indiferent de stadiu.
Daca este diesel asteptati doar bujia incandescenta , si nici asta daca este cu injectie directa si afara nu a coborat temp sub vreo 5 grade celsius.
La bezine unii recomanda sa astepti stingerea "check ENG" ca sa aiba timp pompa sa faca presiune in circuit , dar cum spuneam in alta discutie ,mai important este sa porneaca motorul dupa 2-3 ture ca sa urce uleiul in circuit, asa ca nu il asteptati nici pe ala . Ce trebuie sa asteptai in schimb sunt 30sec- 1 min pina la plecare de pe loc daca motorul este rece.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.