Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme pornire Fiesta
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Xday1987
Buna tuturor, dupa ce am schimbat filtrul de motorina la al meu Ford Fiesta 1.8 DI anul 2001, am montat inapoi conductele ce veneau pe el si cand sa pornesc: nimic, a invartit mult de tot, si abia pe la a 4 cheie a pornit, acum problema e ca daca pornesc masina dimineata de exemplu, porneste la sfert de cheie, dar daca merg 100-200 metrii si o opresc, la a 2 a cheie invarte iar mult de tot pana sa porneasca, dupa ce porneste pot sa o opres si sa o pornesc de cate ori vreau ca nu mai face figuri! Dupa ce sta mai mult (peste noapte) si o pornesc, la fel, la prima cheie porneste, apoi daca opresc si incerc sa o pornesc invarte mult pana sa o ia! Daca stie cineva care ar putea fii cauza i-as fii recunoscator vesnic thumbsup.gif rolleyes.gif Multumesc!
mike.omega
Dupa schimbarea filtrului de motorina ar fi trebuit sa amorsezi(manual) instalatia de alimentare cu motorina. In princiu e vorba de o pompita sub forma de para pe care se apasa pana cand se aude ca trece motorina pe acolo.
Xday1987
Nu are pompita manuala, amorsarea se face electric, presupun ca mie imi trage aer pe la filtrul nou pe undeva!
Mariustom
Îți trage aer !
Cel mai bine mergi la un Service bun care, cu o pompă îți reface circuitul cu motorină. Poate ai greșit ceva/cumva la conectarea conductelor sau, mișcând de ele să nu se fi fisurat sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.