Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Acura
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Honda
Alex34813
Salutare,

As vrea sa aduc in tara o Acura '99 EL, dar am mari indoieli referitor la calitatea service-ului. Am tot cautat informatii despre marca de lux de la Honda si anume Acura, dar nu am gasit nimic. M-ar interesa sa stiu daca servicul de la Honda din Bucuresti(sau Craiova) asigura service si pentru Acura. Desi la prima vedere ai putea spune ca poti pune piese de la Honda la Acura ca-i aceeasi firma si masinile sunt aproximativ identice sub aspect exterior lucrurile nu stau chiar asa. De exemplu franele de la Acura sunt ceramice pe cand cele de la Honda sunt normale, diferenta regasindu-se evident in pret. Poti folosi si frane Honda normale, da atunci nu ai facut nimic.

Orice info este binevenita.

Merci,
Alex.
malin34426
Deocamdata franele ceramice in Europa nu sunt omologate . RAR-ul s-ar putea sa-ti dea batai de cap , depinde de cine dai acolo.
Cat despre similitudinea cu cele din europa sunt cateva modificari in instalatia electrica , standardul de testare , si chiar in mecanica (transmisia). Dar incearca sa treci peste aceste impedimente pt ca ratezi
masina vietii tale . Eu am avut un Legend din 92 (american)si desi avea 400 mii de mile, motorul, la pornire la rece nu se auzea (2,5 V6) .
Adu neaparat planetare ca aici ai mici sanse sa ti se aduca exact ce trebuie (in ultima vreme furnizorii de piese dau rateuri cam 60 %)
Alex34813
Merci mult pentru info. O sa incerc sa aduc planetare si altele care se gasesc mai greu. Masinuta e foarte buna daca a grija de ea. In 2 ani nu am schimbat nimic la ea ci numai uleiul si filtrele. Se estimeaza ca o voi duce pana la 200.000Km fara nici o interventie.

Am dat destul de mult pe ea si nu are decat 70.000 Km ceea e bine avand in vedere calitatea drumurilor de pe acilea. Daca ar fi sa o vand acuma in Canada as lua cel mult 14.000 CAD desi are mai toate optiunile pe ea(mai putin piele si sun roof). Cu 14.000 CAD(10.000USD) nu cred ca voi gasi ceva la aceeasi valoare in Romania.

Despre cei de la RAR nu imi fac probleme prea mari caci si aici in Canada( "Honda Nation" cum spun ii ei, e ca Dacia in Romania) putina lume stie diferentele intre Honda si Acura mai ales astea de detaliu. Nici eu nu sunt mare cunoscator, dar a trebuit sa schimb franele pe fata la 70.000. La pretul de 300CAD am intrebat si eu detaliile de rigoare caci era extrem de mult comparativ cu 100CAD pentru cele normale care tin (30.000Km).

Oricum cred ca te-am plictisit atat vorbarie mai ales ca ai avut un Legend.

Daca ar fi service ca lumea in Romania as incerca sa cumpar o Acura 2004/2005 TL care e adevarata.

Merci inca odata.
Alex.
Udo_01
Alex si pt. tine acelasi sfat ca si pt. multii altii de pe ocean cu astfel de ganduri:
nu te complica sa aduci ceva de acolo aici!!!!
nu-ti va fi usor deloc,mai ales in Romania.si mai ales cu o masina Acura,brand care nici nu exista aici!chiar daca masina ta,EL-ul nu e de fapt decat un Civic mai luxos destinat exclusiv pietei CDN si in mare parte ar fi mai simplu de ingrijit in EU fiindca ai gasi piese mai usor,eu tot nu te sfatuiesc sa-l aduci aici.
tu spui ca,daca-l vinzi pierzi mult,dar sa nu uitam,cu ce vei mai cheltui tu pe el,drum,omologari,etc, eu cred ca,tot acolo iesi.
sfatul meu:
vinde-o acolo si hai cu banii acasa.iar aici indiferent ce marca vrei sa-ti iei,cu banii aia poti oricand sa iei ceva ca lumea.stiu ca,10.000$ nu sant asa mult,in nici un caz pt. un Civic ca al tau,dar nu uita,ai de platit vama si multe altele care la final cine stie daca iti va conveni.
iar apoi o recunosti si tu,la unele piese poate iti va fi usor,dar vei avea nevoie si de altele pe care Honda EU nu ti le poate aduce si va trebui sa stai numai pe net cu VISA pregatita sa cheltui pe la importatorii din vest sau chiar direct de la sursa.fiindca oricat de fiabila ar fi masina,candva vei avea nevoie de ceva la ea,mai ales in RO unde masinile se rablagesc ceva mai repede ca in CDN.
da-mi totusi voie sa fiu putin indiscret si sa nu mi-o iei in nume de rau:
daca stiai ca,te intorci acasa,de ce ai mai cheltuiut asa mult pe o masina?

serviceurile Honda in RO nu sant rele dar mereu vei fi mai bine primit daca ai o masina cumparata de la ei-adica ma rog,vei fi mai bine tratat.si asta cam peste tot e asa.
Otto73
sa nu faci greseala sa aduci o masina in europa din sua ca o sa stai prost cu piesele ca acura-i facuta numai pt. piatza americana. Incearca ACURA TL m-am indragostit de ea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.