Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutati-ma ca nu stiu ce sa-i fac
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
ionutz_zb
Acum 2 zile mi-am schimbat contactul si montat un casetofon pe masina,am fost la electrician sa fiu sigur ca nu fac vreo prostie,azi dimineata am dat sa pornesc,am pus contactul,s-au aprins becurile in bord,a pornit putin casetofonul si cand sa pornesc s-a auzit ca un bubuit pe la motor.Am dat sa pornesc iar,nu se mai aprinde nimic in bord doar se misca indicatorul la apa iar la automat nu merge,nu se aude nimic,am verificat sigurantele,cand pornesc avaria se aude un bazait continuu in bord,in rest nimic nu functioneza...Ajutati-ma ca luni trebuie sa ma duc la munca si nu pot porni deloc masina.
James Kilowatt
Care masina? unsure.gif
solmar
QUOTE (James Kilowatt @ Aug 28 2011, 10:31 PM) *
Care masina? unsure.gif


Cum care? Aia cu casetofonu' si contactu' noi.
22nst
aaa nu... voi nu vedeti ca e deu tongue.gif
dinpoplaca
Pai nu conteaza ce masina e. Trebuie gasit unde e scurtcircuitul si inlocuite siguurantzele.
James Kilowatt
Poa' sa fie si de la firul sau firele de masa. Daca sunt mai multe legaturi si rezistenta contactele, apar niste bucle de curent cu efecte magice, ai impresia ca masina e posedata de diavol, pui stergatoarele si poneste radio-ul. Se intampla si pe la Daciile vechi, iar mie mi se intampla acum la scuter
Atata doar ca la scuter n-am nici stergatoare nici radio, in rest e la fel. teehee.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.