Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme in bord
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
hidramu123
salut am i rugaminte daca ma puteti ajuta am un opel vectra b din 1997 si dupa cum stiti are in bord langa kilometraj un mic ecran care arata temperatura ceasul etc..si are 2 butone sus de reglat ceasul...problema e ca nu se aprinde de loc am vazut sub volan o multime de sigurante cred ca asa se numesc si cred ca e arsa una de acolo da cum imi dau seama daca e arsa sau daca lipseste va rog daca ma puteti ajuta si app am numa 17 ani ........multumesc mult astept raspunsuri
Seri
Display-ul afiseaza in continuare informatii, doar s-au ars beculetele din spatele sau. Daca il examinezi cu o lanterna o sa vezi ca de fapt merge.
Problema e cum ajungi sa vezi spatele display-ului. Trebuie sa dai jos masca de la ceasurile de bord, apoi plasticul transparent care le acopera, apoi display-ul.

La Astra F au fost mult mai usor de schimbat, fiind mult mai accesibil plasat.
Mie mi se pare cam mult de lucru doar ca sa vezi cat e ceasul si risti sa-ti apara o gramada de greieri in bord.
hidramu123
mam uitat mai atent la el cu o lanterna se vede ca pe un calclator de buzunat adinca un fel de |_| si de unde stii ca e ars becul ala:S
| |
Seri
Stiu pentru ca si la mine a fost la fel. Acel display nu are o siguranta si nici nu este stricat ecranul in sine, ci doar luminita din spatele lui (backlight).
hidramu123
si deci ca sa umblu eu acolo e complicat.......mai bine o las asa......si am o intrebare km parcursi scrie mai jos de kilometraj da nici acolo nu se apronde nici un bec
Radovan-eu
ca si ideie, vezi butonul de intensitate al luminii din bord sa nu fie dat la minim, astfel nu se mai aprind nici becurile ce lumineaza ceasutile vitezometru si turometru. daca nu este de acolo, tre sa desfaci bordul si schimbi becurile. operatiunea e simpla, eu nu mai stiu de cate ori am desfacut bordul si am schimbat becurile, ba albe , ba galbene, ba albastre dar pana la urma am ramas tot cu lumina originala. Intra pe club opel si gasesti acolo o gramade de informatii legate de ce te intereseaza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.