Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oare doar banii mai inseamna ceva astazi ? Sa aratam ca nu...
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
DORU
Probabil atat timp cat ne abtinem sa luam atitudine, cei care-si vad propriul interes vor incerca sa-si apropie mereu cate o situatie favorabila:

http://amazonwatch.org/work/belo-monte-dam

Cei ce se opun construirii monstruosului baraj Belo Monte, care va distruge inca o bucata din Amazonia si va stramuta aprox. 40.000 de bastinasi, vor protesta simultan pe data de 22 August in fata ambasadelor si consulatelor braziliene din intreaga lume.
Coruptia si lacomia, ca si la noi, este un cancer care poate afecta ireversibil un teritoriu cu o biodiversitate incredibila, plina de specii endemice.
Va invit sa ne aducem si noi contributia la acest protest, pt ca numai luand atitudine putem face cu adevarat ceva !

Pt cine poate participa: 22 August in fata Ambasadei Braziliei din Bucuresti, B-dul Aviatorilor nr.40, Sector 1!

Pt cine nu poate participa: vizitati link-ul si aderati online la protest !

Multumesc.
James Kilowatt
Hmmm, 400km2 de padure amazoniana vor disparea, insa se va produce energie hidroelectrica, care e regenerabila.

Stii cata padure se taie zilnic in zona aia? Cam 150km2. Aka, lacul ala "monstruos" face cat mai putin 3 zile de taiat lemne la padure in Brazilia.

Daca lumea ar vrea sa protesteze pe bune, ar trebui sa o faca impotriva taierii haotice si fara sens a padurii, ceea ce conform grinpisilor e prima sursa de emisie de CO2 de origine umana mondiala.
DORU
Nu neg barbariile deja produse, dar oare e cazul sa se sara calul pana cand intoarcem Pamantul impotriva noastra ? Nu cred.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.