Help - Search - Members - Calendar
Full Version: masina din SUA in Romania
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
zamfiroiu_36257
salut!

Am tot citit toate postarile de aici, dar tot nu-s clarificat. Vreau sa trimit o masina din SUA in Romania. Cum sa procedez? A trimis cineva prin germania sau belgia? Ce se intampla in Romania cand ajunge acolo masina in vama, E mai bine s-o tin inscrisa pe SUA?

Apreciez raspunsul si efortul depus.
solmar
Autovehiculele care nu au mai fost inmatriculate in UE si aflate la prima inmatriculare in Romania trebuie sa respecte RNTR-7 (google), si anume reglementarile privind conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca autovehiculele rutiere in vederea omologarii si admiterii in circulatie pe drumurile publice, inclusiv conditiile tehnice privind emisiile poluante prevazute de directiva 70/220 CEE modificata de directiva 98/69 CE si directiva 88/77 CEE modificata de directiva 1999/96 CE linia A (EURO 3), aplicabile in prezent.

Actele necesare pentru obtinerea omologarii de la R.A.R. sunt:
- act de identitate solicitant;
- cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere, va fi semnata in prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza prestatia);
- documentul care atesta importatorul, in cazul vehiculelor noi;
- act de identitate importator, in cazul vehiculelor noi;
- declaratie de conformitate a carosierului autorizat (dupa caz).

Daca autovehiculul este nou acesta trebuie sa respecte normele Euro 4 incepand cu data de 01.01.2008.
Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 318.17.30

In principiu daca dai un search "inmatriculare auto sua" o sa ai suficiente surse de informatie. In continuare ai un articol pe tema asta.
http://auto.rol.ro/Auto/Afacerea-anului-im...lux-din-SUA.htm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.